Ειδήσεις

Τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Κοινότητας Νεράιδας

altΤον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο επισκέφτηκε στο δημαρχείο, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Νεράιδας κ. Λάμπρος Γάκης.  Ο πρόεδρος ενημέρωσε τον δήμαρχο για θέματα αρμοδιότητας του καθώς και θέματα που αφορούν στην Κοινότητα τόσο για τον οικισμό της Νεράιδας όσο και για το Σαραντάπορο. Επίσης ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για το συνεχές ενδιαφέρον που δείχνει για το χωριό του και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι αυτό το ενδιαφέρον θα συνεχιστεί και στο προσεχές διάστημα.

Ο δήμαρχος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την επίσκεψη καθώς και για την άριστη συνεργασία που έχουν. Ακόμη τον ενημέρωσε για την χρηματοδότηση που θα έχει η Κοινότητα από τη ΣΑΤΑ και εξήγησε ότι η δημοτική αρχή καταβάλει συστηματική προσπάθεια για την αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν το χωριό.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.17
Δύση: 17.08
Σελήνη
27 ημερών
1815
Υπογραφή συνθήκης στο Παρίσι, με την οποία συστήνονται τα "Ηνωμένα κράτη των Ιονίων Νήσων".
1821
Σουλιώτες και Αιτωλοακαρνάνες, υπό τον Γεώργιο Βαρνακιώτη, απελευθερώνουν την Άρτα.
1827
Οι Έλληνες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους στο Τρικέρι.
1828
Ο φρούραρχος της Άμφισσας Μεχμέτ μπέης Δεβόλης παραδίδει την πόλη στον Δημήτριο Υψηλάντη.
1904
Ανταρτικό σώμα 40 ανδρών, υπό τον Ανθλγό Γεώργιο Τσόντο (Βάρδα) περνά την ελληνοτουρκική μεθόριο κοντά στο Αγιόφυλλο της Θεσσαλίας.
1912
Επίθεση Τουρκαλβανών κατά Ελλήνων της Χειμάρρας.
1940
Εκδιώκονται από τον Ελληνικό Στρατό και οι τελευταίοι Ιταλοί που είχαν εισχωρήσει στα ελληνικά εδάφη.
1973
Αιματηρή καταστολή της εξεγέρσεως στο Πολυτεχνείο κατά της δικτατορίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!