Ειδήσεις

Στα ορεινά του Δήμου Καρδίτσας για την εκτέλεση έργων της ΣΑΤΑ ο Δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος

altΗ υλοποίηση των έργων είναι ένα άθροισμα μικρών και μεγαλύτερων παρεμβάσεων που απαντούν στις ανάγκες των χωριών μας υπογραμμίζει ο Δήμαρχος

Τις τοπικές κοινότητες Καροπλεσίου και Ραχούλας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος για να ενημερωθεί για την πορεία των έργων της ΣΑΤΑ που βρίσκεται σε εξέλιξη στις ορεινές κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας. Η επίσκεψη αρχικά έγινε στην Τ.Κ. Καροπλεσίου όπου με τον πρόεδρο Κώστα Γιαννουσά, τον ανάδοχο του έργου αλλά και την πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου κ. Ροδάνθη Ίβρου έγιναν επισκέψεις σε διάφορα σημεία εντός των ορίων του οικισμού που χρειάζονται παρεμβάσεις.

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους κατοίκους του χωριού και σε συνεργασία με τον πρόεδρο, έδωσε τις σχετικές κατευθύνσεις προς τον ανάδοχο ώστε να γίνουν οι παρεμβάσεις που απαιτούνται. Στη συνέχεια επισκέφτηκε την κοινότητα Ραχούλας όπου τον υποδέχθηκε ο κ. Απόστολος Φέτσιος. Με τον Δήμαρχο βρέθηκαν σε σημεία του χωριού όπου θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις.  Σε συνεργασία με τον πρόεδρο δόθηκαν κατευθύνσεις προς τον ανάδοχο του έργου της ΣΑΤΑ ώστε άμεσα να υλοποιηθούν τα έργα που αποφασίστηκαν. Στο τέλος της επίσκεψης του ο Δήμαρχος  δήλωσε: «Η υλοποίηση των έργων της ΣΑΤΑ ύψους δυο εκατομμυρίων ευρώ είναι ένα σημαντικό άθροισμα επιμέρους έργων που απαντά σε μια σειρά από δίκαια αιτήματα των τοπικών κοινωνιών. Σε κάθε περίπτωση η Δημοτική αρχή εκτός από τη ΣΑΤΑ και τα έργα που έχουν προγραμματιστεί στο πλαίσιο αυτής, παρεμβαίνει στις κοινότητες του Δήμου με ένα πλέγμα έργων βελτιώνοντας σημαντικά την κατάσταση την οποία παρέλαβε αλλά και εξομαλύνοντας τα προβλήματα που δημιούργησε ο Ιανός. Συνεχίζουμε να αλλάζουμε τον Δήμο μας ώστε να γίνει Δήμος που αξίζει να ζεις».
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.11
Δύση: 18.34
Σελήνη
24 ημερών
642
Οι Άραβες κατακτούν την Αίγυπτο καθώς ο Ελληνικός Στόλος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια.
1176
Οι Σελτζούκοι Τούρκοι νικούν τον Αυτοκρατορικό Στρατό στο Μυριοκέφαλο της Μικράς Ασίας.
1912
Η Ελλάς κηρύσσει γενική επιστράτευση (Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος).
1922
Ο Μητροπολίτης Κυδωνιών Γρηγόριος, ο Αρχιμανδρίτης Ευγένιος και 22 ιερείς κατακρεουργούνται μετά από βασανιστήρια.
1943
Τμήματα ανταρτών επιτίθενται κατά γερμανικής φάλαγγας στην γέφυρα Τσακορέματος στην οδό Άμφισσας-Λιδωρικίου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!