Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες καθαρισμού της παρατάφρου του ποταμού Ταμπάκου, σε μήκος 2 περίπου χιλιομέτρων, στην Τοπική Κοινότητα Πασχαλίτσας του Δήμου Σοφάδων. Την περιοχή του έργου επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας Κωστής Νούσιος μαζί με τον Δήμαρχο Σοφάδων Θάνο Σκάρλο, τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Κεφαλά και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πασχαλίτσας Αθανάσιο Λύκα.
Το έργο εντάσσεται στο πρόγραμμα καθαρισμών και αποκαταστάσεων ποταμών και ρεμάτων Δήμου Σοφάδων, συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 1.100.000 ευρώ, που έχει σε εξέλιξη η Περιφέρεια Θεσσαλίας με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
|
![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|