Ειδήσεις

Με υπέροχες μουσικές, γλυκίσματα και εκπλήξεις το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο FCO!

altΗ αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων έφτασε στο Fashion City Outlet αργά το απόγευμα του Σαββάτου! Το Fashion City Outlet φώτισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, καλωσορίζοντας έτσι την πιο ξεχωριστή περίοδο του χρόνου!
Στους διαδρόμους του αγαπημένου εμπορικού κέντρου της Θεσσαλίας συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, που απόλαυσε την φωταγώγηση του δέντρου με μουσική, χρώματα, λαμπάκια, μυρωδιές και γεύσεις σε μία μαγική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Έλενα Οικονόμου με το χαμόγελο και τη θετική της διάθεση, ήταν η οικοδέσποινα της βραδιάς που επιμελήθηκε και την πολυαναμενόμενη κλήρωση του Τροχού της Τύχης που διεξήχθη στο εμπορικό στις 18 και 19/11, χαρίζοντας απίθανα δώρα σε 17 τυχερούς νικητές!
Tο εορταστικό σκηνικό συμπλήρωσε η πιο ατμοσφαιρική μπάντα The Swingin’ Cats με την Αλεξάνδρα Σιετή -finalist του The Voice of Greece 2021-, με χριστουγεννιάτικες αλλά και jazz/swing μελωδίες! Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν, χόρεψαν και χάρηκαν την έναρξη της εορταστικής περιόδου, κάνοντας τις αγορές τους στα επώνυμα fashionbrandsκαι διασκεδάζοντας στον χώρο των εστιατορίων του εντυπωσιακά στολισμένου Fashion City Outlet! Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι φέτος το αγαπημένο εμπορικό κέντρο καταφέρνει να πάρει την πρώτη θέση στις καρδιές των επισκεπτών του με μια σειρά από events και δραστηριότητες που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον τους, ενώ μας επιβεβαιώνει ότι τα Χριστουγεννιάτικα happenings δεν σταματούν εδώ!

Fashion City Outlet
4οχλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή
41335 – Λάρισα
Τηλ. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.11
Δύση: 18.34
Σελήνη
24 ημερών
642
Οι Άραβες κατακτούν την Αίγυπτο καθώς ο Ελληνικός Στόλος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια.
1176
Οι Σελτζούκοι Τούρκοι νικούν τον Αυτοκρατορικό Στρατό στο Μυριοκέφαλο της Μικράς Ασίας.
1912
Η Ελλάς κηρύσσει γενική επιστράτευση (Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος).
1922
Ο Μητροπολίτης Κυδωνιών Γρηγόριος, ο Αρχιμανδρίτης Ευγένιος και 22 ιερείς κατακρεουργούνται μετά από βασανιστήρια.
1943
Τμήματα ανταρτών επιτίθενται κατά γερμανικής φάλαγγας στην γέφυρα Τσακορέματος στην οδό Άμφισσας-Λιδωρικίου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!