Ειδήσεις

Νεκρό βρέφος βρέθηκε θαμμένο στη Λάρισα: Στη ΜΕΘ η μητέρα του – Τι ισχυρίζεται

altΑνατριχίλα προκαλεί το θρίλερ στη Λάρισα με μια 38χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι μόλις γέννησε εγκατέλειψε το μωρό σε ένα κάδο απορριμμάτων και συγγενείς της το έθαψαν για να μη μαθευτεί ποτέ η εγκυμοσύνη και η γέννηση του παιδιού.
Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, η γυναίκα εμφανίστηκε στο νοσοκομείο της περιοχής χθες καθώς έπασχε από αιμορραγία.

Οι γιατροί όμως κατά την εξέταση διαπίστωσαν ότι είχαν να κάνουν με πρόσφατη κύηση και μάλιστα ότι η γυναίκα αυτή είχε φέρει στον κόσμο λίγο νωρίτερα ένα παιδί.
Όταν μάλιστα της το είπαν, εκείνη αρνιόταν κατηγορηματικά ότι ήταν έγκυος και είχε γεννήσει, με τους γιατρούς να ειδοποιούν την αστυνομία. Όπως προέκυψε από την έρευνα η 38χρονη γέννησε όταν το μωρό ήταν περίπου 30 εβδομάδων και το εγκατέλειψε σε έναν κάδο σκουπιδιών. Λίγο αργότερα συγγενείς της το παρέλαβαν από το σημείο που το εγκατέλειψαν και το έθαψαν σε ένα χωράφι σε πολύ κοντινή απόσταση.
Μάλιστα υπέδειξαν στους αστυνομικούς το ακριβές σημείο και αστυνομικοί προχώρησαν σε εκταφή του νεογέννητου βρέφους για να διαπιστώσουν μάλιστα ότι πρόκειται για αγόρι.

Περισσότερα στο cnn.gr - εδώ

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.17
Δύση: 17.08
Σελήνη
26 ημερών
1815
Υπογραφή συνθήκης στο Παρίσι, με την οποία συστήνονται τα "Ηνωμένα κράτη των Ιονίων Νήσων".
1821
Σουλιώτες και Αιτωλοακαρνάνες, υπό τον Γεώργιο Βαρνακιώτη, απελευθερώνουν την Άρτα.
1827
Οι Έλληνες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους στο Τρικέρι.
1828
Ο φρούραρχος της Άμφισσας Μεχμέτ μπέης Δεβόλης παραδίδει την πόλη στον Δημήτριο Υψηλάντη.
1904
Ανταρτικό σώμα 40 ανδρών, υπό τον Ανθλγό Γεώργιο Τσόντο (Βάρδα) περνά την ελληνοτουρκική μεθόριο κοντά στο Αγιόφυλλο της Θεσσαλίας.
1912
Επίθεση Τουρκαλβανών κατά Ελλήνων της Χειμάρρας.
1940
Εκδιώκονται από τον Ελληνικό Στρατό και οι τελευταίοι Ιταλοί που είχαν εισχωρήσει στα ελληνικά εδάφη.
1973
Αιματηρή καταστολή της εξεγέρσεως στο Πολυτεχνείο κατά της δικτατορίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!