Ειδήσεις

Κώστας Τσιάρας: Διεκδικούμε ισχυρή εντολή για να συνεχίσουμε

alt«Διεκδικούμε τη θετική ψήφο των πολιτών για όσα σημαντικά πετύχαμε τα τελευταία χρόνια για την Καρδίτσα και την πατρίδα μας, για να πάμε τον Νομό μας και τη χώρα μας, ακόμα πιο μπροστά» είπε από τη Νεράιδα ο Κώστας Τσιάρας, στο πλαίσιο των επισκέψεων σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Καρδίτσας.

«Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όλα αυτά τα οποία πετύχαμε μέσα σε τέσσερα χρόνια για την Καρδίτσα, μπορούν να ανατραπούν, εάν από το εκλογικό αποτέλεσμα αμφισβητηθεί η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας» είπε ο Κώστας Tσιάρας. «Διεκδικούμε ισχυρή εντολή για να μπορούμε να συνεχίσουμε αυτήν την ανοδική πορεία για τον τόπο μας» συμπλήρωσε ο Καρδιτσιώτης πολιτικός.
«Στην κάλπη της 21ης Μαΐου θα κριθεί αν η Καρδίτσα θα συνεχίσει να πορεύεται προς το μέλλον, με την υλοποίηση των αναγκαίων έργων για την περιοχή μας ή αν θα διακινδυνεύσουμε όσα πετύχαμε τα τελευταία χρόνια για τον τόπο μας. Το δίλημμα είναι αν θα καταφέρουμε να διαφυλάξουμε όλα όσα πετύχαμε αυτή την τετραετία ή αν θα επιστρέψουμε στο περιβάλλον της αδιαφορίας και της υποβάθμισης της περιοχής της περιόδου 2015-19» συμπλήρωσε ο Κώστας Τσιάρας, μιλώντας στους συγκεντρωμένους πολίτες στο Σαραντάπορο.
«Τα κεκτημένα της τελευταίας τετραετίας δεν είναι δεδομένα, ούτε για την Ελλάδα, ούτε για την Καρδίτσα» είπε ο Κώστας Τσιάρας κατά την επίσκεψή του στον Αμάραντο, τη Ραχούλα και το Καταφύγι και ζήτησε από τους πολίτες να στηρίξουν την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την ελληνική περιφέρεια.
«Σας καλώ, με την ψήφο σας στη Νέα Δημοκρατία, να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης στο αναπτυξιακό σχέδιο που χάραξε η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Καρδίτσα τα τελευταία χρόνια» είπε χαρακτηριστικά.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.17
Δύση: 17.08
Σελήνη
26 ημερών
1815
Υπογραφή συνθήκης στο Παρίσι, με την οποία συστήνονται τα "Ηνωμένα κράτη των Ιονίων Νήσων".
1821
Σουλιώτες και Αιτωλοακαρνάνες, υπό τον Γεώργιο Βαρνακιώτη, απελευθερώνουν την Άρτα.
1827
Οι Έλληνες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους στο Τρικέρι.
1828
Ο φρούραρχος της Άμφισσας Μεχμέτ μπέης Δεβόλης παραδίδει την πόλη στον Δημήτριο Υψηλάντη.
1904
Ανταρτικό σώμα 40 ανδρών, υπό τον Ανθλγό Γεώργιο Τσόντο (Βάρδα) περνά την ελληνοτουρκική μεθόριο κοντά στο Αγιόφυλλο της Θεσσαλίας.
1912
Επίθεση Τουρκαλβανών κατά Ελλήνων της Χειμάρρας.
1940
Εκδιώκονται από τον Ελληνικό Στρατό και οι τελευταίοι Ιταλοί που είχαν εισχωρήσει στα ελληνικά εδάφη.
1973
Αιματηρή καταστολή της εξεγέρσεως στο Πολυτεχνείο κατά της δικτατορίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!