Ειδήσεις

Συλλήψεις στον Βόλο για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων

altΣυνελήφθησαν, χθες (07-05-2023) το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο ημεδαποί άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων και άλλων μέσων πληρωμής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για θέση σε κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων από τους δράστες, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους ακινητοποίησαν.

Στην κατοχή τους, καθώς και σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του ενός, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
•το χρηματικό ποσό των -1.450- ευρώ σε πλαστά χαρτονομίσματα των -50- ευρώ &
•το χρηματικό ποσό των -1.040- ευρώ σε γνήσια χαρτονομίσματα και κέρματα.
Όπως προέκυψε, χθες το μεσημέρι, οι δράστες αποπειράθηκαν να θέσουν σε κυκλοφορία πλαστό χαρτονόμισμα σε κατάστημα καφέ της πόλης του Βόλου, ενώ προχθές (06-05-2023) το βράδυ έθεσαν σε κυκλοφορία δύο πλαστά χαρτονομίσματα των -50- ευρώ σε ομοειδή καταστήματα της πόλης, τα οποία, αφού προσκομίστηκαν από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.17
Δύση: 17.08
Σελήνη
26 ημερών
1815
Υπογραφή συνθήκης στο Παρίσι, με την οποία συστήνονται τα "Ηνωμένα κράτη των Ιονίων Νήσων".
1821
Σουλιώτες και Αιτωλοακαρνάνες, υπό τον Γεώργιο Βαρνακιώτη, απελευθερώνουν την Άρτα.
1827
Οι Έλληνες επαναστάτες νικούν τους Τούρκους στο Τρικέρι.
1828
Ο φρούραρχος της Άμφισσας Μεχμέτ μπέης Δεβόλης παραδίδει την πόλη στον Δημήτριο Υψηλάντη.
1904
Ανταρτικό σώμα 40 ανδρών, υπό τον Ανθλγό Γεώργιο Τσόντο (Βάρδα) περνά την ελληνοτουρκική μεθόριο κοντά στο Αγιόφυλλο της Θεσσαλίας.
1912
Επίθεση Τουρκαλβανών κατά Ελλήνων της Χειμάρρας.
1940
Εκδιώκονται από τον Ελληνικό Στρατό και οι τελευταίοι Ιταλοί που είχαν εισχωρήσει στα ελληνικά εδάφη.
1973
Αιματηρή καταστολή της εξεγέρσεως στο Πολυτεχνείο κατά της δικτατορίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!