Ειδήσεις

Συλλήψεις στο Μουζάκι, με 10 κιλά αφορολόγητο καπνό

altΣυνελήφθησαν, το Σάββατο 13/5   στην ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου, -2- ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, οι δράστες κατελήφθησαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν εντός σάκου και κατασχέθηκαν -10- σακούλες με κομμένο καπνό, κατάλληλο για κάπνισμα, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης, συνολικού βάρους -10- κιλών και -205- γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των -805- ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών.

Κατασχέθηκαν ακόμη -2- νάιλον συσκευασίες με κομμένο αφορολόγητο καπνό, συνολικού βάρους -700- γραμμαρίων, -1- πλαστική συσκευή γόμωσης τσιγαροσωλήνων, -1- χάρτινο κουτί με -57- κενούς τσιγαροσωλήνες και ένα -1- δίκαννο κυνηγετικό όπλο, τα οποία βρέθηκαν σε νομότυπη έρευνα στην οικία του ενός δράστη σε περιοχή της Άρτας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γεωργίου Καραϊσκάκη Άρτας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.49
Δύση: 19.07
Σελήνη
1 ημέρας
1453
Αποκρούεται νυχτερινή επίθεση τουρκικών δυνάμεων κατά της Κωνσταντινουπόλεως.
1821
Νίκες των Ελλήνων στους Μόλους και στην Σέλιμνα Μαντινείας.
Το φρούριο της Μανδενίτσης Φθιώτιδος παραδίδεται στον Διοβουνιώτη.
1829
Παραδίδεται από την τουρκική φρουρά στις Ελληνικές δυνάμεις η Ναύπακτος και υψώνεται στο Φρούριό της η Ελληνική Σημαία.
1878
Υπογράφεται στο χωριό Σμόκοβο του όρους Όθρυς ανακωχή μεταξύ των Ελλήνων επαναστατών και των Τούρκων.
1914
Επίθεση κατά βορειοηπειρωτικού σώματος στο Τεπελένι.
1922
Απελευθέρωση της Νέας Εφέσου.
1941
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν τα Σέρβια Κοζάνης και την Καλαμπάκα.
Αυτοκτονεί στην Αθήνα ο Πρωθυπουργός Αλέξανδρος Κορυζής.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!