Ειδήσεις

Υποβολή νέων αιτήσεων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας

altΤο Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί από το Δεκέμβριο του 2017. Οι υπηρεσίες που παρέχει είναι εντελώς δωρεάν και αφορούν έναν συγκεκριμένο αριθμό δικαιούχων – ωφελουμένων , που θα εναλλάσσονται, ώστε να εξυπηρετηθούν περισσότεροι δικαιούχοι και να είναι δυνατή η αξιολόγηση τυχόν μεταβολών στην αρχική τους οικονομική κατάσταση. 
 
Στους δικαιούχους προβλέπεται να διανέμονται για 1 χρόνο τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, είδη ένδυσης και υπόδησης τα οποία προέρχονται από προγραμματισμό δράσεων των αρμοδίων παραγόντων της προαναφερθείσας Κοινωνικής Δομής , χορηγίες-δωρεές πολιτών και επιχειρήσεων, των οποίων η συνδρομή συμβάλλει στην αποτελεσματικότητα του έργου.
Για την επιλογή των ωφελούμενων, καλούνται οι νέοι ενδιαφερόμενοι, (στα πλαίσια επικαιροποίησης των δικαιολογητικών τους) να υποβάλλουν αιτήσεις.
Η υποβολή των αιτήσεων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα γίνεται από την Δευτέρα 21/08/2023 έως και την Παρασκευή 8/09/23, από ώρα 9.00π.μ – 13.00π.μ, στη διεύθυνση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δημοτική Αγορά Καρδίτσας 
 
Δικαιολογητικά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
 
Τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να προσκομίζουν μαζί με την αίτηση (την οποία την χορηγεί η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου) οι ενδιαφερόμενοι είναι:
 
1.Εκκαθαριστικό τρέχοντος έτους του αιτούντος (το συνολικό οικογενειακό εισόδημα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 6.000 €, με προσαύξηση 20% για κάθε ανήλικο τέκνο).
2.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
3.Απόφαση αναπηρίας σε ισχύ (ΚΕΠΑ)(εφόσον υπάρχει πρόβλημα υγείας ).
4.Αστυνομική Ταυτότητα αντίγραφο.
5.Κάρτα ανεργίας σε ισχύ (εφόσον πρόκειται για άνεργο )
6.Διαζευκτήριο ή άλλο αποδεικτικό που να αποδεικνύει ότι είναι μονογονεϊκή οικογένεια.(κατά περίπτωση)
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.10
Δύση: 18.36
Σελήνη
24 ημερών
1462
Ο Γενουάτης Νικόλαος Gattilusi παραδίδει υπό όρους το κάστρο της Μυτιλήνης στον σουλτάνο Μεχμέτ Β΄.
1669
Ο Ενετός Φραγκίσκος Μοροζίνης παραδίδει το Ηράκλειο της Κρήτης στους Τούρκους.
1828
Τουρκική επίθεση κατά των ανδρών των Ε. Μακρυγιάννη και Ι. Φαρμάκη στην θέση Μυρμηγκάρι Ναυπάκτου.
Δύναμη 600 Τούρκων επιτίθεται στα Καστέλλια Φωκίδος εναντίον των Ελλήνων.
1905
Τα ανταρτικά σώματα Μακρή και Βλαχογιάννη συγκρούονται και σχεδόν διαλύουν το κομιτατζήδικο τμήμα του βοεβόδα Ναούμ.
1918
Υπογράφεται στην Θεσσαλονίκη ανακωχή μεταξύ Βουλγαρίας και Συμμάχων.
1922
Ορκίζεται νέα κυβέρνηση, υπό τον Σωτήριο Κροκιδά, ενώ ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!