Ειδήσεις

Όλα έτοιμα για την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας

Στις 7:30 μμ της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου αρχίζουν οι εκδηλώσεις

Στην τελική ευθεία για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και την επίσημη έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου εισήρθαν οι προετοιμασίες της Δημοτικής αρχής Καρδίτσας. Ήδη το μεγαλύτερο κομμάτι του χριστουγεννιάτικου φωτισμού – διάκοσμου έχει τοποθετηθεί και η εικόνα της πόλης είναι μοναδική!

Εξάλλου στην Κεντρική Πλατεία έχει στηθεί εδώ και ημέρες το εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους περίπου 12 μέτρων το οποίο έχει στολιστεί με χιλιάδες λαμπιόνια και θα ανάψει σε ειδική τελετή το απόγευμα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης της εντυπωσιακής εκδήλωσης στις 7:30 μμ. Στην τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου αρχικά η Φιλαρμονική του Δήμου θα παίξει χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώ αμέσως μετά θα παρουσιαστεί ένα ωραίο μουσικοχορευτικό δρώμενο που ετοιμάζει η σχολή χορού Cleopatra's Dance School. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος θα δώσει το σύνθημα να ανάψει το δέντρο ενώ θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στο πνεύμα των ημερών από τους μουσικούς Χαρά Σακελλαροπούλου, Άγγελο Σιαννίδη, και Στέργιος Ρεντζούλη. Παράλληλα ο Αι Βασίλης θα βρίσκεται μαζί μας για να διασκεδάσει τους μικρούς μας φίλους.
Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος που ρωτήθηκε σχετικά με τις φετινές εκδηλώσεις τόνισε: «Κάθε χρόνο φροντίζουμε να φωτίζουμε όμορφα την πόλη και τα χωριά μας ώστε να δημιουργούμε το εορταστικό κλίμα που όλοι μας έχουμε ανάγκη. Θεωρώ ότι και φέτος η πόλη μας και τα χωριά μας είναι όμορφα φωτισμένα και όλοι μαζί θα περάσουμε μια όμορφη εορταστική περίοδο. Εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μου και σε όλους τους επισκέπτες της πόλης καλές γιορτές»!

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.10
Δύση: 18.12
Σελήνη
17 ημερών
1575
Αποκεφαλισμός στην Κωνσταντινούπολη του νεομάρτυρα Ιωάννη Κάλφα.
1821
Ο Αρχιστράτηγος Αλέξανδρος Υψηλάντης, οι Αξιωματικοί και οι Στρατιώτες ορκίζονται τον όρκο της Ελευθερίας.
1822
Αγωνιστές επιτίθενται κατά πολυαρίθμων τουρκικών δυνάμεων στην Χαλανδρίτσα Πατρών.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"