Ειδήσεις

Σύλληψη άνδρα στους Σοφάδες - Εκλεψε αυτοκίνητο και παρέσυρε τον ιδιοκτήτη του

Συνελήφθη, χθες (23-02) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, επικίνδυνη οδήγηση, απείθεια και κλοπή τροχοφόρου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπού άνδρα, χθες το πρωί, ο δράστης τον προσέγγισε κατά τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, έξω από την οικία του στους Σοφάδες και χρησιμοποιώντας σωματική βία, τον απώθησε και τον έριξε στο έδαφος. Ακολούθως, ο δράστης επιβιβάστηκε στο όχημα και ανέπτυξε ταχύτητα, παρασύροντας ταυτόχρονα τον παθόντα, κατά την προσπάθειά του να τον αποτρέψει.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του αυτοκινήτου. Στη θέα των αστυνομικών, ο δράστης ανέπτυξε ταχύτητα, κινούμενος και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, επιχειρώντας να διαφύγει. Ωστόσο, ο δράστης ακινητοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Παλαμά, ενώ προηγουμένως είχε επιχειρήσει να διαφύγει και πεζός.
Στο εσωτερικό του οχήματος, ο παθών κατήγγειλε ότι είχε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο είχε τοποθετήσει ένα χαρτονόμισμα των -50- ευρώ, τα οποία δεν ανευρέθηκαν.
Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και εξήλθε.
Το όχημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Επιπροσθέτως, όπως προέκυψε, ο συλληφθείς τυγχάνει δράστης της κλοπής Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε το πρωί της 6-02-2024 στην Καρδίτσα και το οποίο ανευρέθηκε, ολοσχερώς καμένο, απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας (6-02-2024) σε περιοχή του Παλαμά Καρδίτσας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων.  

 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.50
Δύση: 19.06
Σελήνη
1 ημέρας
1566
Ο Πιαλή Πασάς με 10.000 άνδρες εκδιώκει τους και Γενουάτες καταλαμβάνει την Χίο.
1821
Ο Πρόκριτος Κων. Λαχανάς κηρύσσει την Επανάσταση στην Σάμο, υψώνοντας την Σημαία της Επαναστάσεως στην πόλη Βαθύ.
1822
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Αδριανούπολη τον πρώην Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριλλο και άλλους κληρικούς και λαϊκούς.
1897
Σημειώνεται η μοναδική Ελληνική νίκη, στην περιοχή Βελεστίνου, κατά τον ατυχή Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897.
1941
Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει την Ερσέκα και την Χειμάρρα.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Κατερίνη και τα Γρεβενά.
1944
Φονεύεται από αντάρτες του ΕΛΑΣ ο Σχης Δημήτριος Ψαρρός και πολλοί αιχμαλωτισθέντες συμπολεμιστές του.
1956
Κύπριοι αγωνιστές της ΕΟΚΑ ανατινάζουν δύο δεξαμενές πετρελαίου στην Λευκωσία.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!