Ειδήσεις

Τζόκερ: Δείτε που έπεσε το “χρυσό” δελτίο των 6,5 εκατομμυρίων – Χρήματα και στη Θεσσαλία

Σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Αλεξανδρούπολη συμπληρώθηκε το χρυσό δελτίο της πρώτης κατηγορίας στο Τζόκερ, το οποίο στην κλήρωση της Κυριακής μοίραζε 6,5 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για να μαντέψει τους 5+1 τυχερούς αριθμούς ο/η μεγάλος τυχερός συμπλήρωσε συνολικά 111 στήλες με αξία 111 ευρώ.
Εκτός από το τυχερό δελτίο στην 1η κατηγορία που κερδίζει το ποσό των €6.552.827,56 βρέθηκαν και τρία τυχερά δελτία στην 2η κατηγορία τα οποία κερδίζουν το ποσό των 100.000 ευρώ.
 
Τα δελτία αυτά συμπληρώθηκαν σε Τρίκαλα, Ηλεία και Λήμνο.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.50
Δύση: 19.06
Σελήνη
1 ημέρας
1566
Ο Πιαλή Πασάς με 10.000 άνδρες εκδιώκει τους και Γενουάτες καταλαμβάνει την Χίο.
1821
Ο Πρόκριτος Κων. Λαχανάς κηρύσσει την Επανάσταση στην Σάμο, υψώνοντας την Σημαία της Επαναστάσεως στην πόλη Βαθύ.
1822
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Αδριανούπολη τον πρώην Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριλλο και άλλους κληρικούς και λαϊκούς.
1897
Σημειώνεται η μοναδική Ελληνική νίκη, στην περιοχή Βελεστίνου, κατά τον ατυχή Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897.
1941
Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει την Ερσέκα και την Χειμάρρα.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Κατερίνη και τα Γρεβενά.
1944
Φονεύεται από αντάρτες του ΕΛΑΣ ο Σχης Δημήτριος Ψαρρός και πολλοί αιχμαλωτισθέντες συμπολεμιστές του.
1956
Κύπριοι αγωνιστές της ΕΟΚΑ ανατινάζουν δύο δεξαμενές πετρελαίου στην Λευκωσία.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!