Ειδήσεις

Ανοιχτά την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος το FCO - Με απίστευτες προσφορές και πάρτυ!

altΜε τα καταστήματα ανοιχτά και πάρτυ για μικρούς και μεγάλους, το FashionCityOutlet είναι η καλύτερη λύση για να περάσουν την ημέρα του Αγίου Πνεύματος όσοι δεν επιλέξουν βουνό ή θάλασσα.
Στα καταστήματα του απόλυτου καταναλωτικού και ψυχαγωγικού προορισμού της Θεσσαλίας, οι τιμές μας καλούν να ανανεωθούμε και να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας χαρούμενοι και ξέγνοιαστοι, ψωνίζοντας με άνεση σ’ ένα ευχάριστο και δροσερό περιβάλλονχωρίς το άγχος του parking.

Από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ ψωνίζουμε και διασκεδάζουμε με παιδικές δραστηριότητες (από  τις 11 μέχρι τις 2): ξυλοπόδαρο, εργαστήρια ζωγραφικής προσώπου, μπαλονο-κατασκευές, γρίφους και σπαζοκεφαλιές με το ESCAPE BOX, FOOD CORNER με POP CORN και μαλλί της γριάς, αλλά και…τρία απίστευτα MEGA PARTIES στις 11 & μισή, στις 12 & μισή και στις 1 & μισή με απίθανες δοκιμασίες, διαδραστικό παιχνίδι, ατελείωτο χορό και πολύ γέλιο.
Το απόγευμα, από τις 4 μέχρι τις 8: Το FACE PAINTING και οι μπαλονο-κατασκευές θα συνεχιστούν, γιατί εμείς, οι γονείς, θα ακούμε φοβερή LIVE μουσική, με μουσικούς και καλλιτέχνες της πόλης, σε ένα αξέχαστο SUMMER VIBES PARTY… με δωρεάν ποτά!
Παράλληλα έχουμε τη δυνατότητα να επωφεληθούμε από τις special καλοκαιρινές προσφορέςέως 80% από την αρχική τιμή!

Μπορείτε να δείτε αναλυτικάτις προσφορές των καταστημάτωνστην ιστοσελίδα του FashionCityOutlet:https://www.fashioncity-outlet.gr/sales/

Fashion City Outlet
4ο χιλιόμετρο Λεωφόρου Καραμανλή
41335 – Λάρισα
Τηλ. 2410 671717

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.50
Δύση: 19.06
Σελήνη
1 ημέρας
1566
Ο Πιαλή Πασάς με 10.000 άνδρες εκδιώκει τους και Γενουάτες καταλαμβάνει την Χίο.
1821
Ο Πρόκριτος Κων. Λαχανάς κηρύσσει την Επανάσταση στην Σάμο, υψώνοντας την Σημαία της Επαναστάσεως στην πόλη Βαθύ.
1822
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Αδριανούπολη τον πρώην Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριλλο και άλλους κληρικούς και λαϊκούς.
1897
Σημειώνεται η μοναδική Ελληνική νίκη, στην περιοχή Βελεστίνου, κατά τον ατυχή Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897.
1941
Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει την Ερσέκα και την Χειμάρρα.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Κατερίνη και τα Γρεβενά.
1944
Φονεύεται από αντάρτες του ΕΛΑΣ ο Σχης Δημήτριος Ψαρρός και πολλοί αιχμαλωτισθέντες συμπολεμιστές του.
1956
Κύπριοι αγωνιστές της ΕΟΚΑ ανατινάζουν δύο δεξαμενές πετρελαίου στην Λευκωσία.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!