Ειδήσεις

Σε εξέλιξη το έργο “Δίκτυα ακαθάρτων Γελάνθη – Λαζαρίνα”

altΣε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για το έργο “Δίκτυα ακαθάρτων Γελάνθη – Λαζαρίνα”, με προϋπολογισμό 3.687.397,00€.
Το συγκεκριμένο έργο αφορά στην κατασκευή λειτουργικών και αυτοτελών δικτύων ακαθάρτων στους δύο οικισμούς, καθώς και τους αγωγούς μεταφοράς και διάθεσης των λυμάτων στον Βιολογικό Καθαρισμό του Δήμου Μουζακίου.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου, μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ.Κώστα Σκρέτα και τον Πρόεδρο Λαζαρίνας κ.Χρήστο Μπαλκίζα, έκαναν αυτοψία στις εργασίες που προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς.
 “Η λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού Μουζακίου είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την διοίκηση του Δήμου και για εμένα προσωπικά, αλλά έχουμε κάνει το τελευταίο διάστημα όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να παραδώσουμε στην τοπική κοινωνία το πολύ σημαντικό αυτό έργο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.10
Δύση: 18.36
Τελευταίο Τέταρτο
1462
Ο Γενουάτης Νικόλαος Gattilusi παραδίδει υπό όρους το κάστρο της Μυτιλήνης στον σουλτάνο Μεχμέτ Β΄.
1669
Ο Ενετός Φραγκίσκος Μοροζίνης παραδίδει το Ηράκλειο της Κρήτης στους Τούρκους.
1828
Τουρκική επίθεση κατά των ανδρών των Ε. Μακρυγιάννη και Ι. Φαρμάκη στην θέση Μυρμηγκάρι Ναυπάκτου.
Δύναμη 600 Τούρκων επιτίθεται στα Καστέλλια Φωκίδος εναντίον των Ελλήνων.
1905
Τα ανταρτικά σώματα Μακρή και Βλαχογιάννη συγκρούονται και σχεδόν διαλύουν το κομιτατζήδικο τμήμα του βοεβόδα Ναούμ.
1918
Υπογράφεται στην Θεσσαλονίκη ανακωχή μεταξύ Βουλγαρίας και Συμμάχων.
1922
Ορκίζεται νέα κυβέρνηση, υπό τον Σωτήριο Κροκιδά, ενώ ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!