Ειδήσεις

ΕΛ.ΑΣ: Υποχρεωτικός ο εφοδιασμός των αυτοκινήτων με αλυσίδες για όλη την Θεσσαλία

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας επισημαίνεται ότι, για το σύνολο του οδικού δικτύου των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας είναι υποχρεωτικός ο εφοδιασμός όλων των οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, εφόσον τα οχήματα αυτά δεν φέρουν ειδικά ελαστικά.

Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.astynomia.gr) υπάρχει ειδικό banner με αναλυτική ενημέρωση σχετικά με έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλη την επικράτεια, λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων, καθώς και με συμβουλές οδικής ασφάλειας.
Συστήνεται στους πολίτες και ιδιαίτερα στους οδηγούς, οι οποίοι διαμένουν ή πρόκειται να κινηθούν σε περιοχές της επικράτειας όπου αναμένεται να επεκταθούν/ενταθούν τα καιρικά φαινόμενα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.16
Δύση: 17.08
Σελήνη
25 ημερών
1825
Οι Έλληνες, υπό τον Καραϊσκάκη, νικούν τους Τουρκαλβανούς, υπό τους μπέηδες Μουστά και Καριοφίλ στην μονή Δομνούς.
1942
Το υποβρύχιο "Τρίτων" επιτίθεται στο στενό Καφηρέα, βυθίζει ένα γερμανικό πετρελαιοφόρο και στη συνέχεια βυθίζεται αύτανδρο.
1950
Αναχώρηση του Ελληνικού Εκστρατευτικού Σώματος Κορέας για την Κορέα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!