Ειδήσεις

ΠΘ: Προκήρυξη για την κάλυψη επιπλέον θέσεων πωλητών λαϊκών αγορών

Στην έκδοση προκηρύξεων για την κάλυψη επιπλέον θέσεων δραστηριοποίησης υφιστάμενων αδειούχων πωλητών σε λαϊκές αγορές Δήμων των Περιφερειακών Ενοτήτων Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας προχώρησε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας κατόπιν εισήγησης της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας.

Διευκρινίζεται ότι για να προκηρύξει η Περιφέρεια Θεσσαλίας τις κενές θέσεις, απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι Δήμοι, αρμοδιότητα των οποίων αποτελεί η λειτουργία των λαϊκών αγορών, να αποστείλουν στην Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας τη σχετική λίστα με τις κενές θέσεις. Οι εν λόγω προκηρύξεις αφορούν σε Δήμους που εκπλήρωσαν αυτή την προϋπόθεση. Πρόκειται για τις πρώτες προκηρύξεις που εκδίδονται για τις λαϊκές αγορές μετά από αρκετά χρόνια.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρούνε τις προκηρύξεις στον ιστότοπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας: https://www.thessaly.gov.gr/ ακολουθώντας την διαδρομή: Ενημέρωση, Διοικητικά, Διακηρύξεις - Προκηρύξεις και επιλέγοντας Κατηγορία = Διάφορα.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.09
Δύση: 18.38
Τελευταίο Τέταρτο
1811
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Νέα Έφεσο τον νεομάρτυρα Ιωάννη από την Κρήτη.
1821
Δύναμη Σουλιωτών αποκόπτει στην θέση Πέντε Πηγάδια (μεταξύ Ιωαννίνων- Άρτας) την εμπροσθοφυλακή του Μουσταφά Πασά.
1904
Ο Θεόδωρος Μόδης, εκ των κυρίων μελών της "Επιτροπής Αμύνης Μοναστηρίου", φονεύεται σε ενέδρα μέσα στην πόλη από κομιτατζήδες.
1918
Ο Ελληνικός Στρατός επιτίθεται κατά των Γερμανο-Βουλγάρων στο Μοναστήρι.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!