ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΑΜΑΣΙΟΥ: Συμμετέχουμε στην παράσταση διαμαρτυρίας της Ενωσης Γονέων Καρδίτσας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΡΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 12ΜΜ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
 
Εν έτει 2026 που ο άνθρωπος έχει βρει τρόπο να πηγαίνει στο φεγγάρι και ίσως να …κατοικήσει εκεί, εμείς σχεδόν κάθε χρόνο, έχουμε πρόβλημα για το πώς θα πηγαίνουν τα παιδιά μας σχολείο με ασφαλή μέσα μετακίνησης και συνοδεία επειδή η Περιφέρεια δεν πληρώνει τις μεταφορές!
Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές,  γιατί όλα μπαίνουν στο σκεπτικό του κόστους –οφέλους. Η πολιτική αυτής της κυβέρνησης όπως και οι προηγούμενες, με κάθε τρόπο υποβαθμίζει το σχολείο και την εκπαίδευση την ίδια ώρα που χρυσοπληρώνει φρεγάτες και F16 για τον πόλεμο!
Ζούμε σε μια αγροτική περιοχή που για την επιβίωση μας συμμετείχαμε στα μεγαλειώδη μπλόκα του αγώνα, χωρίς μέχρι τώρα να έχει ικανοποιηθεί κάποιο από τα αιτήματά μας. Η ακρίβεια και οι ανατιμήσεις στα εφόδια και καύσιμα έχουν εκτοξευθεί λόγω πολέμου. Δυσκολευόμαστε να καλλιεργήσουμε.
Μπορεί άραγε η αγροτική οικογένεια να επωμιστεί και αυτό το κόστος της μετακίνησης των παιδιών τους;
Η Ομάδα Γυναικών Ταμασίου παλεύει με κάθε τρόπο για το δικαίωμα όλων των παιδιών σε μία δωρεάν παιδεία χωρίς όρους και προϋποθέσεις! Για ασφαλείς, δωρεάν και δημόσιες μεταφορές μαθητών.
Καλούμε τις γυναίκες των χωριών μας, τις αγρότισσες να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώνει η Ένωση Γονέων Καρδίτσας, την Παρασκευή 13 Μάρτη και ώρα 12μμ στην αντιπεριφέρεια Καρδίτσας.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.50
Δύση: 19.06
Νέα Σελήνη
1566
Ο Πιαλή Πασάς με 10.000 άνδρες εκδιώκει τους και Γενουάτες καταλαμβάνει την Χίο.
1821
Ο Πρόκριτος Κων. Λαχανάς κηρύσσει την Επανάσταση στην Σάμο, υψώνοντας την Σημαία της Επαναστάσεως στην πόλη Βαθύ.
1822
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Αδριανούπολη τον πρώην Οικουμενικό Πατριάρχη Κύριλλο και άλλους κληρικούς και λαϊκούς.
1897
Σημειώνεται η μοναδική Ελληνική νίκη, στην περιοχή Βελεστίνου, κατά τον ατυχή Ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897.
1941
Ο Ελληνικός Στρατός εκκενώνει την Ερσέκα και την Χειμάρρα.
Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Κατερίνη και τα Γρεβενά.
1944
Φονεύεται από αντάρτες του ΕΛΑΣ ο Σχης Δημήτριος Ψαρρός και πολλοί αιχμαλωτισθέντες συμπολεμιστές του.
1956
Κύπριοι αγωνιστές της ΕΟΚΑ ανατινάζουν δύο δεξαμενές πετρελαίου στην Λευκωσία.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!