Σε ειδική εκδήλωση μπροστά από το Λιμεναρχείο του Βόλου η Περιφέρεια Θεσσαλίας τίμησε σήμερα το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης για την εξάμηνη δράση του σκάφους “TyphoonProject”.
H ομάδα του «ΤΥΦΩΝΑ”για έξι μήνες πραγματοποίησε επιχειρήσεις για τον καθαρισμό των ακτών της Μαγνησίαςπου είχαν επιβαρυνθεί σημαντικά μετά τις πλημμύρες.
Η εκδήλωση για την απόδοση τιμής έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη του πληρώματος και εξήρε το σημαντικό τους έργο στην απορρύπανση και αποκατάσταση των ακτών της περιοχής.
Το ίδρυμα εκπροσώπησε η πρόεδρος κ.ΕύηΛαζού -Λασκαρίδη .
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος, η Υφυπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων & Αθλητισμού Ζέτα Μακρή, οΒουλευτής Χρήστος Μπουκώρος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας & Σποράδων Άννα - Μαρία Παπαδημητρίου , οι Δήμαρχοι Βόλου, Αλμυρού και Ζαγοράς - Μουρεσίου Αχιλλέας Μπέος, Δ.Εσερίδης , Κωνσταντίνος Καραγεωργίου, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Χαράλαμπος Μπιλλίνης, ο Αρχιπλοίαρχος Δημήτρης Τσίκλος και ο Ταξίαρχος Χρήστος Σπανίδης. Παρόντες επίσης ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας Γεώργιος Ντιζέςκαι ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΒ Σωκράτης Αναγνώστου.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.32
Δύση: 17.53
Σελήνη
13 ημερών
1822
Τουρκικά τμήματα επιτίθεται κατά των επαναστατών στα χωριά Μέρωνα, Μοναστηράκι και Αμάρι.
1941
Βομβαρδισμός Θεσσαλονίκης και Πατρών από τους Ιταλούς.
1947
Υπογράφεται η συνθήκη των Παρισίων με την οποία παραχωρούνται στην Ελλάδα τα Δωδεκάνησα.
1951
Το Ελληνικό Εκστρατευτικό Σώμα Κορέας καταλαμβάνει υψώματα νοτίως του ποταμού Χαν.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!