Παρέμβαση Κωτσού σε Κικίλια για να λειτουργήσουν άμεσα εμβολιαστικά κέντρα σε Σοφάδες και Μουζάκι!

Τη λειτουργία άμεσα εμβολιαστικών κέντρων σε Σοφάδες και Μουζάκι ζητά με παρέμβασή του προς τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια ο Βουλευτής Ν.Δ. του Νομού μας κ. Γιώργος Κωτσός.

Συγκεκριμένα, σε σχετική Ερώτηση που κατάθεσε στη Βουλή ο Καρδιτσιώτης πολιτικός, αναφέρει τα παρακάτω:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ
Ο Εθνικός Οργανισμός Εμβολιασμών ανακοίνωσε ότι σε πρώτη φάση θα λειτουργούν δύο εμβολιαστικά κέντρα στο Ν. Καρδίτσας, στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και στο Κ.Υ. Παλαμά. Τα κέντρα αυτά ωστόσο, δεν επαρκούν για να εξυπηρετήσουν όλες τις περιοχές του Νομού όπως τις περιοχές των Σοφάδων και του Μουζακίου.
Οι περιοχές αυτές διαθέτουν Κέντρα Υγείας τα οποία θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως εμβολιαστικά κέντρα.Εδώ θα ήθελα να σας κάνω γνωστό ότι το Κέντρο Υγείας Σοφάδων εξυπηρετεί ένα μεγάλο μέρος του ορεινού όγκου, των περιοχών Μενελαϊδας, Ταμασίου και Ρεντίνας όπως και την ευαίσθητη κοινωνική ομάδα των Ρομά. Ομοίως, το Κέντρο Υγείας Μουζακίου εξυπηρετεί τον ορεινό όγκο των ΔήμωνΜουζακίου,Αργιθέας και Λίμνης Πλαστήρα.
Γνωρίζετε ότι οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών είναι κυρίως ηλικιωμένοι και υπέργηροι άνθρωποι, οι οποίοι ανήκουν στην πρώτη ομάδα των εμβολιασμών. Ως εκ τούτου θεωρώ ότι είναι καίριας σημασίας να λειτουργήσουν άμεσα εμβολιαστικά κέντρα τόσο στους Σοφάδες όσο και στο Μουζάκι, καθώς οι υπέργηροι και ηλικιωμένοι αυτών των περιοχών είναι εξαιρετικά δύσκολο να μετακινηθούν σε άλλη περιοχή για εμβολιασμό.
Ερωτάσθε κ. Υπουργέ,
Είναι στις προθέσεις σας να δρομολογηθεί η άμεση λειτουργία εμβολιαστικών κέντρων σε Σοφάδες και Μουζάκι; Πότε είναι δυνατό να υλοποιηθεί αυτό;»

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.55
Δύση: 18.24
Σελήνη
25 ημερών
1822
Δύναμη 300 επαναστατών επιχειρεί να καταλάβει το Οχυρό του Κολινδρού Πιερίας.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ήξερε πότε θα αρχίσει

Ένας άντρας γυρνάει από τη δουλειά κουρασμένος, κάθεται στην πολυθρόνα, ανοίγει την τηλεόραση παίρνει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του, και λέει στη γυναίκα του: αγάπη μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Εκείνη του φέρνει μια μπύρα και δέκα λεπτά αργότερα, αυτός λέει πάλι: μωρό μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Η γυναίκα του φέρνει άλλη μια μπύρα.
Μερικά λεπτά αργότερα, ο άντρας της λέει να φέρει άλλη μια μπύρα.
Η γυναίκα, τότε του λέει: Δεν νομίζεις ότι πίνεις πολύ μπύρα; Δεν είναι ούτε μίση ώρα που γύρισες και ήπιες δύο μπύρες και δεν έβγαλες τα σκουπίδια, δεν άλλαξες τη λάμπα στη κουζίνα, το γκαράζ είναι άνω κάτω. Ποτέ θα τα κάνεις όλα αυτά;
Ο άντρας τότε μουρμουρίζει: Τώρα αρχίζει…