«Στο πλευρό των πληγέντων του Δήμου Παλαμά ο Κωτσός»

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός επικοινώνησε άμεσα με τους αρμόδιους ζητώντας δίκαιες αποζημιώσεις και άμεση αποκατάσταση των ζημίων 
 
Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός πραγματοποίησε επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που διαδραματίστηκαν στο Δήμο Παλαμά,  προκειμένου να εξακριβώσει το μέγεθος των καταστροφών. 
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Αντρέα Λυκουρέντζο, προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά με τους ισχυρούς ανέμους και τη χαλαζόπτωση. Ο κ. Κωτσός σημείωσε στον κ. Λυκουρέντζο πως λόγω των αλλεπάλληλων καταστροφών που έχει υποστεί ο Νομός Καρδίτσας και συγκεκριμένα ο Δήμος Παλαμά, είναι απαραίτητο να ενεργήσουμε άμεσα έτσι ώστε να προσφέρουμε μία χείρα βοηθείας στου πληγέντες. 
Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κωτσός τόνισε το αξιομνημόνευτο έργο των πυροσβεστών της Π.Υ. Παλαμά καθώς εκτός από τις καταστροφές που υπέστησαν σε καλλιέργειες αγρότες της περιοχής, οι ισχυροί άνεμοι σε διάστημα λίγων λεπτών ξερίζωσαν δέντρα και παρέσυραν στέγες.    
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κωτσός δήλωσε: 
«Οι ισχυροί άνεμοι, η βροχόπτωση και η χαλαζόπτωση που χτύπησε το Δήμο Παλαμά την Κυριακή, προκάλεσε μεγάλες ζημιές και όσον αφορά τις καλλιέργειες οι ζημιές ήταν ολοκληρωτικές. Οι αγρότες του Νομού Καρδίτσας και ιδιαίτερα της περιοχής του Δήμου Παλαμά, το τελευταίο διάστημα πλήττονται από αλλεπάλληλες καταστροφές. Επικοινώνησα με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Αντρέα Λυκουρέντζο προκείμενου να διασφαλίσουμε ότι δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις και θα δράσουμε άμεσα προκειμένου να αποζημιωθούν γρήγορα και δίκαια οι πληγέντες αγρότες.»
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.10
Δύση: 18.36
Σελήνη
10 ημερών
1462
Ο Γενουάτης Νικόλαος Gattilusi παραδίδει υπό όρους το κάστρο της Μυτιλήνης στον σουλτάνο Μεχμέτ Β΄.
1669
Ο Ενετός Φραγκίσκος Μοροζίνης παραδίδει το Ηράκλειο της Κρήτης στους Τούρκους.
1828
Τουρκική επίθεση κατά των ανδρών των Ε. Μακρυγιάννη και Ι. Φαρμάκη στην θέση Μυρμηγκάρι Ναυπάκτου.
Δύναμη 600 Τούρκων επιτίθεται στα Καστέλλια Φωκίδος εναντίον των Ελλήνων.
1905
Τα ανταρτικά σώματα Μακρή και Βλαχογιάννη συγκρούονται και σχεδόν διαλύουν το κομιτατζήδικο τμήμα του βοεβόδα Ναούμ.
1918
Υπογράφεται στην Θεσσαλονίκη ανακωχή μεταξύ Βουλγαρίας και Συμμάχων.
1922
Ορκίζεται νέα κυβέρνηση, υπό τον Σωτήριο Κροκιδά, ενώ ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Κυριακάτικο πρωινό

Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά. Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ... Και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:
- Πρόσεχε...ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ! Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία... ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν με ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει; ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!  
Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
- Τι έπαθες άνθρωπε μου; Τι φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;
Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...
- Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω.