Η Ασ. Σκόνδρα σε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό: Αγρότες και Άγραφα κυριάρχησαν στη συζήτηση

alt«Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση, για την ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση, που είχα με τον Πρωθυπουργό μας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη», τόνισε η Βουλευτής μας, κ. Ασημίνα Σκόνδρα. Η συνάντηση τους πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα, στο Μέγαρο Μαξίμου, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, όπου η κ. Σκόνδρα είχε την δυνατότητα, να θέσει ζητήματα και να καταθέσει προτάσεις στον κ. Πρωθυπουργό, που αφορούν τον Νομό μας και γενικότερα ζητήματα οικονομικά, κοινωνικά και αγροτικά.

Η κ. Σκόνδρα, σε δηλώσεις της, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Είχα μια εκ νέου συνάντηση με τον κ. Πρωθυπουργό, προκειμένου να του θέσω θέματα επίκαιρα της Καρδίτσας και όχι μόνο, αλλά και γενικότερα θέματα, που είναι σημαντικά, διότι αγγίζουν όλες τις κοινωνικές τάξεις.

Στην συζήτηση μας κυριάρχησε φυσικά το αγροτικό και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αγροτοκτηνοτρόφοι. Συζητήσαμε για τις αυξήσεις στην ενέργεια , για τα έργα που αφορούν την περιοχή μας, όπως ο Αχελώος, την οικονομική κατάσταση των συμπολιτών μου, αλλά και την αναπτυξιακή προοπτική της Καρδίτσας.

Ψηλά στην ατζέντα των προτάσεων που του κατέθεσα, ήταν, το να ενταχθούν τα Άγραφα, στην πολύ σημαντική πρωτοβουλία της Κυβέρνησης μας, «Απάτητα Βουνά».

Ο Πρωθυπουργός άκουσε με προσοχή τα θέματα και τις προτάσεις μου,  τις οποίες βρήκε ενδιαφέρουσες, με διαβεβαίωσε ότι θα τις αξιολογήσει λεπτομερώς και θα δώσει λύσεις, όπου αυτό είναι εφικτό.

Δεν παρέλειψε να με ενημερώσει, ότι άμεσα θα λειτουργήσει ο Υδροηλεκτρικός Σταθμός της Μεσοχώρας, όπως και η κάλυψη του 80% της ρήτρας αναπροσαρμογής στο ρεύμα για τους αγρότες.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω και της περιβαλλοντικής του ευαισθησίας και όπως γνωρίζω, της ιδιαίτερης αγάπης του για τα Άγραφα, τα οποία, όπως μου είπε, τα γνωρίζει καλά, ξέρει την ιστορία τους και την εθνική συμβολική αξία τους και τα έχει περπατήσει, άκουσε την πρόταση που του έθεσα και με διαβεβαίωσε, ότι εν πρώτης την βλέπει θετικά και την λαμβάνει σοβαρά υπόψη του.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, διότι παρά το βεβαρυμμένο του πρόγραμμα, τον όγκο και την σοβαρότητα των θεμάτων που καλείται να διαχειριστεί καθημερινά, πάντα βρίσκει χρόνο να με συναντήσει, να με ακούσει και να δώσει λύσεις σε πολλά από τα ζητήματα, που κατά καιρούς, του έχω θέσει.

Πέρα απ’ αυτό όμως, όλοι πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι ένας άξιος Πρωθυπουργός, με ήθος και αξίες, που κλήθηκε να διαχειριστεί σοβαρές κρίσεις ταυτόχρονα, εθνική, υγειονομική, προσφυγική και τώρα ενεργειακή και το έκανε με μεγάλη  επιτυχία.»

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.35
Δύση: 17.49
Σελήνη
17 ημερών
1821
Οι Τούρκοι καταστρέφουν τους μπαρουτόμυλους των Σπηλιοτόπουλων στην Δημητσάνα.
1822
Παραχωρείται υπό όρους αμνηστεία στους Αγιορείτες. Έτσι λήγει η επανάσταση στη Χαλκιδική.
1825
Ιδρύεται στο Ναύπλιο νοσοκομείο για τους τραυματίες αγωνιστές.
1828
Ορκίζεται στην Αίγινα η Κυβέρνηση του Καποδίστρια.
1867
Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν στην Κρήτη τον νεομάρτυρα Γεώργιο Διβόλη.
1878
Έλληνες επαναστάτες δρουν κατά των Τούρκων στη Δυτική Μακεδονία.
1897
Τμήμα του Ελληνικού Εκστρατευτικού Σώματος απελευθερώνει την Αγιά και τους οχυρούς τουρκικούς στρατώνες Λειβαδίων.
1944
Βούλγαροι εκτελούν Έλληνες στα Ριζανά Σερρών.
1956
Στην Αμμόχωστο οι Άγγλοι σκοτώνουν τον μαθητή Πέτρο Γιαλλούτσο, που ήταν σημαιοφόρος σε διαδήλωση.
1957
Στο Προδρόμι Κύπρου οι Άγγλοι σκοτώνουν τον επικηρυγμένο μαθητή Γ. Παπαβερκίου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"