Σήμερα Πέμπτη 22/05/2025 ομαλά διεξήχθησαν οι εξετάσεις διαγνωστικού χαρακτήρα για τους 45 μαθητές της ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών σχολείων Αρτεσιανού, Άγιος Θεόδωρος και του 14ου ΔΣ Καρδίτσας, για το σχολικό έτος 2024-2025.
Κύριος στόχος του Προγράμματος PISA είναι η αξιολόγηση του εύρους των γνώσεων και των δεξιοτήτων των μαθητών, βάσει των οποίων διαμορφώνεται, σε σημαντικό βαθμό, η ουσιαστική και ισότιμη συμμετοχή τους στις σύγχρονες κοινωνίες.
Κατά τη διαδικασία των εξετάσεων παρευρέθηκε και ο Δ/ντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Γκόλτσος, ο οποίος συνεχάρη τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους, τονίζοντας ότι το πιο σημαντικό είναι η χαρά της συμμετοχής και η δια βίου άσκηση, και ότι αυτό που έχει σημασία είναι η προσπάθεια.
Ο Δ/ντής της Δ.Π.Ε. Καρδίτσας
Κωνσταντίνος Γκόλτσος
.
|
![]() |
||||||||||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!