Με ιδιαίτερη χαρά το ΔΣ της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Μαθητών Δήμου Καρδίτσας συγχαίρει θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές που πετύχανε την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Θερμά συγχαρητήρια και στους γονείς σας, που όλο αυτό το διάστημα σας στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις, παρά τις δύσκολες συνθήκες δουλειάς και ζωής, ώστε να δώσετε τον αγώνα σας όσο το δυνατόν πιο ανεμπόδιστα.
Οι κόποι και οι προσπάθειές σας απέδωσαν καρπούς, οι οποίοι αποτελούν την αρχή ενός υπέροχου ταξιδιού γνώσης, δημιουργικότητας και διεύρυνσης του πνευματικού σας ορίζοντα.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα μια δημιουργική και γεμάτη προοπτικές φοιτητική πορεία.
Να βαδίζετε με πίστη στις δυνατότητές σας, με αφοσίωση στους στόχους σας και με το βλέμμα πάντα στραμμένο στα όνειρά σας!
Για το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Καρδίτσας
Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Σιώκος Μιχάλης Βασιλοπούλου Ελένη
.
|
![]() |
||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!