Συνελήφθησαν, χθες (29-07) και σήμερα (30-07) στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, -2- ημεδαποί, σε διαφορετικές περιπτώσεις, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα:
•στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ, ένας ενήλικας, διότι κατελήφθη να κατέχει μέσα σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, ένα μαχαίρι. Το μαχαίρι κατασχέθηκε και
•στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα τις μεταμεσονύκτιες ώρες, ένας ανήλικος, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο (γκλοπ), η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, συνελήφθη και η μητέρα του ανήλικου για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.
.
|
![]() |
||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!