altΓια μία σειρά αναπτυξιακών και πολιτιστικών δράσεων που θα πραγματοποιήσουν από κοινού και θα λάβουν χώρα το 2026 συζήτησαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο.
Ο Μητροπολίτης επισκέφτηκε σήμερα Δευτέρα τον Περιφερειάρχη στο γραφείο του στη Λάρισα και ενημερώθηκε για την πρόθεση του κ. Κουρέτα να επισκεφτεί τις αμέσως επόμενες ημέρες τις δομές και τα ιδρύματα της Μητρόπολης, κυρίως αυτά που δραστηριοποιούνται στη δημόσια υγεία και στην στήριξη των συνανθρώπων μας.

Ο Σεβ. Ιγνάτιος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την άριστη συνεργασία που έχουν μέχρι τώρα και για το ενδιαφέρον που δείχνει σε ζητήματα κοινωνικής αλληλεγγύης και στήριξης των οικονομικά ασθενέστερων συνανθρώπων μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.07
Δύση: 18.41
Σελήνη
21 ημερών
1829
Υπογραφή συνθήκης μεταξύ Δ. Υψηλάντη και των Τούρκων.
1914
Τμήματα στρατού της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου εισέρχεται και απελευθερώνει το Βεράτιο.
1943
Το αντιτορπιλικό "Κουντουριώτης" αποβιβάζει άγημα στο Καστελλόριζο και υψώνει την Ελληνική Σημαία.
Γερμανικό πλοίο εμβολίζει και βυθίζει το Ελληνικό υποβρύχιο "Λάμπρος Κατσώνης".
1946
Αλβανική συμμορία εισέρχεται στην περιοχή Πλάκας και Ποντικάτων Ηπείρου αλλά αποκρούεται από ελληνική περίπολο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!