altΣύμφωνα με τα οριζόμενα στην με αριθμ. 31737/Δ6/21-3-2025 (ΦΕΚ 1391/τΒ΄/21-3-2025) Υπουργική Απόφαση, η ΕΠΕΣ του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Καρδίτσας προκηρύσσει επτά (07) θέσεις φοίτησης στη Β΄ τάξη του 1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Καρδίτσας για το σχολικό έτος 2025-26.

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών που επιθυμούν να εγγραφούν στη Β΄ τάξη του  1ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Καρδίτσας για το σχολικό έτος 2025-26, να υποβάλουν υπεύθυνη αίτηση-δήλωση εγγραφής αυτοπροσώπως ή ηλεκτρονικά στο email του σχολείου (1lykkard@sch.gr) μέχρι και την Παρασκευή5/9/2025 και ώρα 10:00 π.μ.. Σημειώνεται ότι η αίτηση πρέπει να υποβληθεί και από τους δύο γονείς/κηδεμόνες.
Οι παραπάνω θέσεις θα πληρωθούν μετά από διαδικασία κλήρωσης η οποία θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του σχολείου την Παρασκευή5/9/2025 στις 11:00 π.μ.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.07
Δύση: 18.41
Σελήνη
21 ημερών
1829
Υπογραφή συνθήκης μεταξύ Δ. Υψηλάντη και των Τούρκων.
1914
Τμήματα στρατού της Αυτόνομης Βορείου Ηπείρου εισέρχεται και απελευθερώνει το Βεράτιο.
1943
Το αντιτορπιλικό "Κουντουριώτης" αποβιβάζει άγημα στο Καστελλόριζο και υψώνει την Ελληνική Σημαία.
Γερμανικό πλοίο εμβολίζει και βυθίζει το Ελληνικό υποβρύχιο "Λάμπρος Κατσώνης".
1946
Αλβανική συμμορία εισέρχεται στην περιοχή Πλάκας και Ποντικάτων Ηπείρου αλλά αποκρούεται από ελληνική περίπολο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!