altTo σχέδιο για το «νέο αναβαθμισμένο σχολείο», και τους βασικούς άξονες των αλλαγών που θα ισχύσουν από το Σεπτέμβριο παρουσιάζει το υπουργείο Παιδείας μέσα από κατατοπιστικά infographics.
Το «νέο αναβαθμισμένο σχολείο»παρουσίασε την περασμένη Δευτέρα, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, από το Στρογγυλό Σχολείο στον 'Αγιο Δημήτριο, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το νομοσχέδιο θα διατεθεί αυτή την εβδομάδα σε δημόσια διαβούλευση (http://www.opengov.gr/ypepth/?p=5916) και το υπουργείο Παιδείας για την καλύτερη κατανόηση των αλλαγών που πρόκειται να εφαρμοστούν, έδωσε στη δημοσιότητα κατατοπιστικά infographics που περιλαμβάνουν τους ακόλουθους άξονες:
-Αναβάθμιση του Σχολείου: με περισσότερη αυτονομία και ελευθερία
-Αξιολόγηση εκπαιδευτικών – στελεχών
-Δημιουργία προοπτικών ζωής για κάθε παιδί
-Ο εκπαιδευτικός στην καρδιά του αυτόνομου και αναβαθμισμένου σχολείου
-Εκκλησιαστική εκπαίδευση

Περισσότερες λεπτομέρειες στο "cnn.gr" (εδώ)

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.08
Δύση: 18.39
Τελευταίο Τέταρτο
629
Ο Αυτοκράτωρ Ηράκλειος επιστρέφει νικητής στην Κωνσταντινούπολη, φέρνοντας μαζί του τον Τίμιο Σταυρό.
1814
Ιδρύεται η Φιλική Εταιρεία από τους Νικόλαο Σκουφά, Αθανάσιο Τσακάλωφ και Εμμανουήλ Ξάνθο στην Οδησσό της Ρωσίας.
1825
Ο Ιμπραήμ κυριεύει την Κυπαρισσία, καίει τα Φιλιατρά, τους Γαργαλιάνους και την Λιγούδιστα και επιστρέφει στα Μεσσηνιακά φρούρια.
1831
Υπογράφεται το Πρωτόκολλο του Λονδίνου, με το οποίο ρυθμίζονται τα σύνορα μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας στη γραμή Άρτας-Βόλου.
1848
Εξέγερση στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας από ομάδες ενόπλων χωρικών, με σκοπό την κατάργηση του καθεστώτος της αγγλικής προστασίας.
1906
Στην πλατεία της Δράμας απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο Αρμέν Κούπτσιος (Προκόπιος) από τον Βώλακα Δράμας.
1922
Ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγγέλλει με διακήρυξη ότι παραιτείται από τον θρόνο υπέρ του Διαδόχου Γεωργίου.
1943
Πυρπόληση και καταστροφή 11 χωριών και εκτέλεση από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής 352 Κρητών της Επαρχίας Βιάννου Ηρακλείου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!