Δελτίο ενημέρωσης θετικών κρουσμάτων covid-19 στην μαζική δειγματοληψία με έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στη Θεσσαλία.
-Στην Π.Ε. Καρδίτσας:
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ (ΠΑΥΣΙΛΥΠΟ) ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Σε συνολικό αριθμό 220 δειγμάτων καταγράφηκαν 6 θετικά. Αφορούν σε 4 γυναίκες και 2 άνδρες με διάμεση ηλικία τα 36 έτη.
-Στην Π.Ε. Λάρισας:
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σε συνολικό αριθμό 511 δειγμάτων καταγράφηκαν 15 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 10 άνδρες και 5 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 34 έτη.
-Στην Π.Ε. Μαγνησίας:
ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ
Σε συνολικό αριθμό 303 δειγμάτων καταγράφηκαν 5 θετικά κρούσματα Covid-19. Αφορούν σε 3 άντρες και 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 45 έτη.
.
|
![]() |
||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!