altΕργασίες αποκατάστασης των βλαβών του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητά της πραγματοποιεί η Π.Ε Καρδίτσας. Το έργο της ασφαλτόστρωσης στην Ε.Ο Καρδίτσας – Μουζακίου στο ύψος της Τ.Κ Καππά επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος με την αντιδήμαρχο του δήμου Μουζακίου κα Λίνα Αγγελάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

‘’Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης που πραγματοποιούνται εδώ είναι τμήμα ενός ευρύτερου έργου που αφορά στην αποκατάσταση του οδοστρώματος ασφαλτοστρωμένων δρόμων αρμοδιότητας της Π.Ε Καρδίτσας και που υλοποιεί η τελευταία σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τη Δ/νση Τεχνικών Έργων. Το συγκεκριμένο έργο είναι προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ και περιλαμβάνει ανάλογες παρεμβάσεις στις Ε.Ο Καρδίτσα – Λάρισα και Καρδίτσα – Ν. Μοναστήρι καθώς και στο οδικό κύκλωμα Λίμνης Πλαστήρα και Ανατολικής και Δυτικής Αργιθέας. Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής της ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας θα γίνει η διαγράμμιση του οδοστρώματος και η τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης. Αναδεικνύεται έτσι όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει μια από τις βασικές προτεραιότητες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού: οδική ασφάλεια και ταχύτητα στις μεταφορές, βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών’’.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.09
Δύση: 18.38
Τελευταίο Τέταρτο
1811
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Νέα Έφεσο τον νεομάρτυρα Ιωάννη από την Κρήτη.
1821
Δύναμη Σουλιωτών αποκόπτει στην θέση Πέντε Πηγάδια (μεταξύ Ιωαννίνων- Άρτας) την εμπροσθοφυλακή του Μουσταφά Πασά.
1904
Ο Θεόδωρος Μόδης, εκ των κυρίων μελών της "Επιτροπής Αμύνης Μοναστηρίου", φονεύεται σε ενέδρα μέσα στην πόλη από κομιτατζήδες.
1918
Ο Ελληνικός Στρατός επιτίθεται κατά των Γερμανο-Βουλγάρων στο Μοναστήρι.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!