altΕκ νέου δειγματοληπτικοί έλεγχοι τη Δευτέρα όπως και στους Σοφάδες
 
Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών πραγματοποιήθηκαν  νέοι προληπτικοί δωρεάν έλεγχοι rapid tests στο Δήμο Σοφάδων για την αποτροπή διασποράς του Covid-19.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή 08/10/2021 πραγματοποιήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid (rapid tests):
-Στη  Ματαράγκα με πρωτοβουλία του Δήμου Σοφάδων και σε συνεργασία με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποιήθηκαν  41 τεστ και βρέθηκαν τρία θετικά.
 
Νέα rapid test σε Σοφάδες και Ματαράγκα τη Δευτέρα 11/10
H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών  και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.  Συγκεκριμένα:
 
Τη Δευτέρα 11/10/2021  από ώρα 08.00 έως 11.00 θα πραγματοποιηθούν δειγματοληπτικοί  έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid  (rapid tests) στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων.
 
Τη Δευτέρα 11/10/2021  από ώρα 11.00 έως 14.00 θα πραγματοποιηθούν  δειγματοληπτικοί  λεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid  (rapid tests) στη Ματαράγκα όπου μπορούν να ελεγχθούν δημότες και των γειτονικών κοινοτήτων αλλά και όποιος  κάτοικος άλλης περιοχής επιθυμεί. 
 
Για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας, όσοι πολίτες προσέλθουν θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους και να έχουν μαζί τους απαραίτητα την ταυτότητά τους.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.09
Δύση: 18.38
Τελευταίο Τέταρτο
1811
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Νέα Έφεσο τον νεομάρτυρα Ιωάννη από την Κρήτη.
1821
Δύναμη Σουλιωτών αποκόπτει στην θέση Πέντε Πηγάδια (μεταξύ Ιωαννίνων- Άρτας) την εμπροσθοφυλακή του Μουσταφά Πασά.
1904
Ο Θεόδωρος Μόδης, εκ των κυρίων μελών της "Επιτροπής Αμύνης Μοναστηρίου", φονεύεται σε ενέδρα μέσα στην πόλη από κομιτατζήδες.
1918
Ο Ελληνικός Στρατός επιτίθεται κατά των Γερμανο-Βουλγάρων στο Μοναστήρι.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!