Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, από σήμερα, Τετάρτη 9 Μαρτίου και ώρα 11:45, αίρεται και η προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας και στα -2- ρεύματα κυκλοφορίας παντός είδους οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων από το 1ο χλμ (κόμβος Μουργκανίου) έως το 24χλμ (όρια με Νομό Γρεβενών) της Εθνικής Οδού Μουργκανίου – Γρεβενών.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.
.
|
![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!