Τουλάχιστον 50 εικόνες βρέθηκαν διάσπαρτες κατά μήκος της ακτής - Δείτε το βίντεο εδώ
Μπροστά σε ένα... παράδοξο θέαμα βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ένας περιπατητής στην περιοχή της Λαμψάκου στην Εύβοια.
Την ώρα που περπατούσε στην παραλία, ξαφνικά είδε μπροστά του δεκάδες εικονίσματα αγίων, που τα είχε ξεβράσει η θάλασσα.
Όπως ο ίδιος περιγράφει στο evima.gr, φτάνοντας στη θάλασσα έμεινε εμβρόντητος όταν είδε στα ρηχά τις εικόνες, καθώς δεν μπορούσε να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο βρίσκονταν εκεί.
Όπως εξάλλου είπε ο ίδιος, δεν πίστευε στα μάτια του, όταν αντίκρισε τουλάχιστον 50 εικόνες να είναι διάσπαρτες κατά μήκος της παραλίας.
Άγνωστος παραμένει ο λόγος, που βρέθηκαν στο σημείο.
Πηγή protothema.gr
.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!