Ως πολύ μεταδοτική αλλά, όχι περισσότερο θανατηφόρα από τις υπόλοιπες υπομεταλλάξεις της Όμικρον χαρακτηρίζει την παραλλαγή «Κένταυρος», μιλώντας στο ethnos.gr, ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης.
Η επιφύλαξή του έγκειται στο γεγονός ότι ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι, για το πώς θα συμπεριφερθεί η «Κένταυρος», αν εντοπιστεί μαζί με την Όμικρον 5, η οποία αυτήν τη στιγμή κυριαρχεί στη χώρα μας.
Αυτό διότι στην Ινδία, από την οποία ξεκίνησε και κερδίζει συνεχώς έδαφος η «Κένταυρος», δεν υπήρξε μεγάλη επέλαση της Όμικρον5 και άρα δεν μπορούμε να έχουμε απολύτως ασφαλή στοιχεία.
Παράλληλα, ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η «Κένταυρος» να έχει έρθει ήδη και στην Ελλάδα, κάτι που θα εξακριβώσουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες.
.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!