altΟ Ελληνισμός και η Ορθοδοξία τιμούν και φέτος τη μεγάλη γιορτή, το Πάσχα του καλοκαιριού, την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Στην Παναγία, τη Μητέρα του κόσμου, ακουμπούν οι ελπίδες μας για να έχει αίσια έκβαση κάθε μας πρόβλημα, στην Υπερμάχο Στρατηγό οι προσευχές μας, για να αντιμετωπίζουμε κάθε απειλή της εθνικής μας κυριαρχίας, στην Οδηγήτρια, για να φωτίζει το δρόμο μας.

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τα μικρά ορεινά χωριά έως τα ακριτικά νησιά μας, ναοί και μοναστήρια είναι αφιερωμένα στη Χάρη Της. Εκεί που όλοι οι χριστιανοί προσεύχονταικαι ζητούν να μεσιτεύει στον Κύριο , να δυναμώνει την Πίστη μας και να μας χαρίζει την ευλογία της.
Και φέτος στη βοήθεια της Παναγίας προσβλέπουμε, για να ξεπεράσουμε τις συνέπειες της πανδημίας και να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τις προκλήσεις της γείτονος Τουρκίας.
Η Υπεραγία Θεοτόκος ας μας σκεπάζει με τη Χάρη Της και ας μας οδηγεί στην πρόοδο, την ειρήνη και την ευημερία.
Χρόνια Πολλά σε όλους.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.18
Δύση: 19.31
Πανσέληνος
330
Ο Μέγας Κωνσταντίνος εγκαινιάζει τη Νέα Ρώμη.
1854
Ο Αχμέτ Πασάς καταλαμβάνει την Σκουληκαριά Άρτας, τελευταίο προπύργιο των επαναστατών της Ηπείρου.
1919
Ο Ελληνικός Στρατός κυριεύει το Νυμφαίο, κοντά στη Σμύρνη.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!