altΓια μόδα κάνει λόγο ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου - video εδώ -

«Η φράση καλή Παναγιά δεν στέκεται ούτε λεκτικά ούτε θεολογικά» ξεκαθάρισε με κατηγορηματικό τρόπο ο μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και τοποτηρητής της Ι.Μ. Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Ιερόθεος την Παρασκευή στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αντιρρίου.

Μάλιστα δεν δίστασε να κάνει λόγο για μόδα που επικράτησε τα τελευταία χρόνια.

«Τα τελευταία χρόνια επικράτησε μια μόδα που λέει Καλή Παναγιά , τι θα πει καλή Παναγιά! Λέμε καλό Χριστό; Eμείς λέμε Καλά Χριστούγεννα είναι γεγονός, λέμε Καλό Πάσχα είναι γεγονός!

Τι θα πει καλή Παναγιά; Δεν θα πει τίποτα το Καλή Παναγιά, λέμε καλό Δεκαπενταύγουστο, καλή Εορτή της Παναγίας μας, έτσι ξέρουμε από παλιά. Λέμε ποτέ καλό Χριστό; Kαλό Άγιο; Άλλο τα πρόσωπα άλλο τα γεγονότα! Το γεγονός εδώ δεν είναι η Παναγίας μας αλλά η κοίμηση της. Η φράση καλή Παναγιά δεν στέκεται ούτε λεκτικά ούτε θεολογικά!» ξεκαθάρισε ο ιεράρχης.

Πηγή newsbomb.g

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.39
Δύση: 16.58
Σελήνη
24 ημερών
1826
Ο Καραϊσκάκης, μαζί με το ιππικό του Χατζημιχάλη, κατατροπώνει τους Τούρκους στο Τουρκοχώρι Λιβαδειάς.
1912
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Κορυτσά.
1940
Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει το Δέλβινο.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Η μύγα!

Δυο ψεύτες κάνουν διαγωνισμό στο ποιος θα πει το μεγαλύτερο ψέμα.
Λέει ο πρώτος δείχνοντας το καμπαναριό:
- "Βλέπεις μια μύγα πάνω στην καμπάνα;"
Κι ο δεύτερος:
- "Εγώ δε βλέπω τη μύγα αλλά ακούω τα βήματα της!!"