Σε επιφυλακή βρίσκεται και σήμερα, Πέμπτη, ο κρατικός μηχανισμός για την Αυγουστιάτικη κακοκαιρία που «σαρώνει» τη χώρα μας, με το 112 να προειδοποιεί τους πολίτες επτά περιοχών για επικίνδυνα φαινόμενα και την ΕΜΥ να αναβαθμίζει το υπάρχον έκτακτο δελτίο καιρού.
Παράλληλα, μήνυμα για την αποφυγή μετακινήσεων εστάλη από το 112 στα κινητά των πολιτών της Θεσσαλονίκης.
Σε μήνυμά του το 112 προειδοποίησε την Τετάρτη πως επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 48ωρο σε:
Παραθαλάσσιες περιοχές Αν. Μακεδονίας-Θράκης και Κεντρικής Μακεδονίας, νησιά Β. Αιγαίου, Θεσσαλία, Σποράδες, περιοχές Αν. Στερεάς Ελλάδας και Εύβοια.
Για ακόμη μια μέρα, την Τετάρτη, οι σφοδρές βροχωπτώσεις δημιούργησαν προβλήματα σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Καρδίτσα, Πτολεμαΐδα και στα νησιά του Αιγαίου ενώ από την κακοκαιρία επηρεάζονται η Βόρεια Εύβοια και η Λάρισα.
Περισσότερες λεπτομέρειες στο "cnn.gr" (εδώ)
.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!