Σε συνθήκες κανονικότητας χωρίς μάσκες και υποχρεωτικά τεστ θα γίνει -όπως όλα δείχνουν- η επιστροφή των μαθητών στα σχολεία, με την επιτροπή των ειδικών του υπουργείου Υγείας να συνεδριάζει σήμερα στις 16:00 για να καθορίσει τα πρωτόκολλα του νέου σχολικού έτους.
Οι περισσότεροι ειδικοί που συμμετέχουν στην επιτροπή συμφωνούν με την τοποθέτηση της κυβέρνησης τα σχολεία να ανοίξουν χωρίς περιορισμούς.
Θα πρέπει να καθορίσουν το τι θα ισχύει εάν κάποιος μαθητής ή εκπαιδευτικός βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό, ενώ μένει να εξακριβωθεί εάν και την πρώτη μέρα θα γίνουν self test.
Οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών, ενώ πληθαίνουν οι προειδοποιήσεις για ένα νέο πανδημικό κύμα το φθινόπωρο ενώ υπάρχουν μέλη της επιτροπής που είναι υπέρ μέτρων.
Περισσότερες λεπτομέρειες στο "cnn.gr" (εδώ)
.
|
![]() |
||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!