Συνολικά έξι μαθητικές συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας την περίοδο Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2024. Ήδη ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι πρώτες δύο, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου. Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου παρουσιάστηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων πιάνου των καθηγητών/-τριών:
κ. Ασκονίτη Ηρακλή, κ. Βασιλάκου Ιωάννας, κ. Καραγιάννη Όλγας, κ. Καραμήτρου Φανής και κ. Νικολάου Αποστολίας, καθώς και η τάξη του κ. Παπαϊωάννου Κωνσταντίνου στο κανονάκι. Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου ακούσαμε τους μαθητές και τις μαθήτριες των τάξεων κιθάρας των καθηγητριών: κ. Παπαδημητρίου Βασιλικής, κ. Σταμπασίδη Κωνσταντίνας, κ. Φιλίππου Εύας και κ. Χρυσοπούλου Γεωργίας, καθώς και την τάξη ακκορντεόν του κ. Ευθυμίου Βασίλη, την τάξη φλάουτου του κ. Παππά Πέτρου και την τάξη σαξοφώνου των καθηγητριών κ. Μουστάκα Δήμητρας και κ. Ζώη Ασπασίας.
Το κοινό γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Διοικητηρίου του Μουσικού Σχολείου και τις δύο μέρες και οι παρευρισκόμενοι επιβράβευσαν με το χειροκρότημά τους τους μικρούς και μεγαλύτερους ερμηνευτές, ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε έργα συνθετών διαφορετικών περιόδων, στυλ και εποχών, τόσο για σόλο όργανα, όσο και για μικρά ή μεγαλύτερα αριθμητικά σύνολα.
Οι επόμενες μαθητικές συναυλίες θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τρίτη 5 Μαρτίου, το Σάββατο 9 Μαρτίου, την Κυριακή 10 Μαρτίου και η τελευταία την Τρίτη 12 Μαρτίου τις απογευματινές ώρες.
.
|
![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!