Διαδικτυακή συνάντηση γνωριμίας με την Ελληνογερμανική Συνέλευση είχε χθες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ευχάριστο κλίμα και οι δύο πλευρές βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν αρκετά θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Βασικό αντικείμενο της συζήτησης ήταν η ενημέρωση για την πρόθεση της επαρχίας Hochtaunuskreis να προβεί σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο κ. Κουρέτας εξέφρασε το ενδιαφέρον του για την συνεργασία αυτή και πρότεινε περαιτέρω την διοργάνωση θεματικών ημερίδων στις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας με την υποστήριξη της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης και την συμμετοχή εμπειρογνωμόνων από τις δύο χώρες.
.
|
![]() |
||||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!