altΕτοιμάζονται για νέο ξεφάντωμα αυτό το Σάββατο!

Οι ανεπανάληπτες στιγμές κεφιού, χαράς και απογείωσης της αποκριάτικης διάθεσης που έζησε το Fashion City Outlet το περασμένο Σάββατο αναμένεται να επαναληφθούν και αυτό το Σάββατο 16 Μαρτίου, στο δεύτερο αποκριάτικο πάρτυ που διοργανώνεται στους χώρους του με ξυλοπόδαρους, κλόουν, μουσική και καινούργιες δραστηριότητες που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Το περασμένο Σάββατο στο πρώτο αποκριάτικο πάρτυ, το μεγάλο εκπτωτικό κέντρο της Θεσσαλίας πλημμύρισε από παιδικές φωνές και γέλια και οι μικροί αλλά και μεγάλοι μας φίλοι έπαιξαν, διασκέδασαν, χόρεψαν και φωτογραφήθηκαν με τους φοβερούς κλόουν, τον ξυλοπόδαρο, τον Dr. Gafas και τον δράκο ενώ παράλληλα έκαναν αστεία πειράματα, facepainting και συμμετείχαν και σε πολλά μουσικοχορευτικά παιχνίδια.
Οι εκπλήξεις συνεχίζονται αυτό το Σάββατο από τις 5.00 – 8.00 μμ με ακόμη περισσότερη αποκριάτικη διάθεση που θα μείνει αξέχαστη σε όσους έρθουν να την απολαύσουν.
Ψωνίζουμε με άνεση, χωρίς το άγχος του parkingκαι διασκεδάζουμε μέσα στο πνεύμα των ημερών σε ένα κέντρο που προσφέρει απίστευτη ποικιλία ειδών και ικανοποιεί όλες τις καταναλωτικές ανάγκες.

Fashion City Outlet
4ο χλμ Λεωφόρου Καραμανλή
41335 – Λάρισα
Τηλ. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.11
Δύση: 18.34
Σελήνη
25 ημερών
642
Οι Άραβες κατακτούν την Αίγυπτο καθώς ο Ελληνικός Στόλος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια.
1176
Οι Σελτζούκοι Τούρκοι νικούν τον Αυτοκρατορικό Στρατό στο Μυριοκέφαλο της Μικράς Ασίας.
1912
Η Ελλάς κηρύσσει γενική επιστράτευση (Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος).
1922
Ο Μητροπολίτης Κυδωνιών Γρηγόριος, ο Αρχιμανδρίτης Ευγένιος και 22 ιερείς κατακρεουργούνται μετά από βασανιστήρια.
1943
Τμήματα ανταρτών επιτίθενται κατά γερμανικής φάλαγγας στην γέφυρα Τσακορέματος στην οδό Άμφισσας-Λιδωρικίου.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!