altΑναζωπύρωση στην Κερατέα

Ανεξέλεγκτο μαίνεται το μέτωπο της φωτιάς στη Σταμάτα Αττικής, με τους πυροσβέστες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον περιορισμό του που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ωστόσο, η φωτιά εξελίσσεται σε τραγωδία, καθώς ένας 45χρονος κάτοικος εξέπνευσε από ανακοπή καρδιάς έχοντας εισπνεύσει καπνούς.

Τουλάχιστον δύο σπίτια έχουν καεί στην περιοχή. Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις εκκένωσης οικισμών, αφού η φωτιά απειλεί πολλές κατοικίες. Παράλληλα, ενώ για αρκετή ώρα έδειχνε βελτιωμένη η εικόνα από τη φωτιά στην Κερατέα, λίγο μετά τις 7.30 υπήρξε αναζωπύρωση σε εστίες φωτιάς που έμοιαζαν υπό έλεγχο.

Το δυσάρεστο νέο έρχεται από τη φωτιά στη Σταμάτα, όπου ένας κάτοικος, ο οποίος σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ΕΚΑΒ, τελικά άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς. Παράλληλα υπάρχει ένας ακόμη 30χρονος τραυματίας που έχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ.

Την ίδια ώρα, η φωτιά απειλεί και άλλα σπίτια, καθώς στη συμβολή των οδών Πευκών και Μοναστηρίου δυνάμεις της Πυροσβεστικής έφτασαν σε σημείο να υποχωρήσουν βλέποντας τις φλόγες να γιγαντώνονται μπροστά τους.

Περισσότερα στο cnn.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.10
Δύση: 18.36
Σελήνη
24 ημερών
1462
Ο Γενουάτης Νικόλαος Gattilusi παραδίδει υπό όρους το κάστρο της Μυτιλήνης στον σουλτάνο Μεχμέτ Β΄.
1669
Ο Ενετός Φραγκίσκος Μοροζίνης παραδίδει το Ηράκλειο της Κρήτης στους Τούρκους.
1828
Τουρκική επίθεση κατά των ανδρών των Ε. Μακρυγιάννη και Ι. Φαρμάκη στην θέση Μυρμηγκάρι Ναυπάκτου.
Δύναμη 600 Τούρκων επιτίθεται στα Καστέλλια Φωκίδος εναντίον των Ελλήνων.
1905
Τα ανταρτικά σώματα Μακρή και Βλαχογιάννη συγκρούονται και σχεδόν διαλύουν το κομιτατζήδικο τμήμα του βοεβόδα Ναούμ.
1918
Υπογράφεται στην Θεσσαλονίκη ανακωχή μεταξύ Βουλγαρίας και Συμμάχων.
1922
Ορκίζεται νέα κυβέρνηση, υπό τον Σωτήριο Κροκιδά, ενώ ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!