Στη σύλληψη ενός ατόμου ως υπαίτιου πρόκλησης 12 πυρκαγιών στην περιοχή του Αμπελώνα της Λάρισας προχώρησαν αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) του Πυροσβεστικού Σώματος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες 2 Ιουλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας
από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) του Πυροσβεστικού Σώματος, σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους του Κ.Α.Ε.Ε. Θεσσαλίας και της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας.
Ο συλληφθείς είναι ημεδαπός και θεωρείται υπαίτιος πρόκλησης 12 πυρκαγιών από πρόθεση και κατ' εξακολούθηση,, από τις 10 Ιουνίου 2024, σε αγροτικές εκτάσεις στην περιοχή Αμπελώνας του Δήμου Λάρισας. Ο συλληφθείς κρατείται και θα οδηγηθεί σήμερα, ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
Πηγή cnn.gr
.
|
![]() |
||||||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!