Αποδεκτό έγινε το με αριθμ.πρωτ 4088/14-92021 αίτημα του Δημάρχου Μουζακίου κ.Θεοφάνη Στάθη προς το αρμόδιο Υπουργείο για την χορήγηση σχολικών γευμάτων στα σχολεία του Δήμου Μουζακίου.
Με ανακοίνωση της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ.Σοφίας Ζαχαράκη, ο Δήμος Μουζακίου εντάσσεται στο Πρόγραμμα Σχολικών Γευμάτων και έτσι οι μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα λαμβάνουν καθημερινά ζεστό φαγητό.
«Μετά από αυστηρή ιεράρχηση αναγκών στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων προστέθηκαν στην περιοχή της Θεσσαλίας οι δήμοι Αλμυρού, Ζαγοράς-Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου, Αγιάς, Κιλελέρ, Τεμπών, Φαρκαδόνας, Παλαμά, Μουζακίου και Πύλης.», δήλωσε η κ.Σοφία Ζαχαράκη.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης, θέλοντας να ευχαριστήσει την κ.Σοφία Ζαχαράκη ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ.Σοφία Ζαχαράκη, που επέλυσε ένα σημαντικό ζήτημα για τα σχολεία μας. Η ένταξη του Δήμου Μουζακίου στο πρόγραμμα του ΟΠΕΚΑ για τη διανομή ζεστών γευμάτων σε μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ήταν απαραίτητη ειδικά μετά την καταστροφική πλημμύρα “Daniel” που έπληξε ανεπανόρθωτα τη Θεσσαλία».
.
|
![]() |
||||||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!