altΤακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λίμνης Πλαστήρα, θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο του Δήμου την Παρασκευή 30 Αυγούστου, και ώρα 19:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2024. (Εισηγητής: κ. Μπράντζος Βασίλειος, Γενικός Γραμματέας).

2.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό δικαιούχων Δημοτικών Συμβούλων και προσδιορισμό της αποζημίωσης για τη συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. (Εισηγητής: Μπράντζος Βασίλειος, Γενικός Γραμματέας)
3.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον ορισμό μερίδων στην Ενεργειακής Κοινότητας Πολιτών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΚΠΠΕΘ) και στο πρόγραμμα ΑΠΟΛΛΩΝ» (Εισηγητής: Μπράντζος Βασίλειος, Γενικός Γραμματέας)
4.Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του απολογισμού οικονομικού έτους 2024 (έως 28/6/2024) της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα λόγω κατάργησης των σχολικών επιτροπών. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος).
5.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παραχώρηση αίθουσας στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Νεοχωρίου για στέγαση του Συλλόγου «Μανιτάρια των Αγράφων». (Εισηγητής: Κρομμύδας Ευάγγελος, Αντιδήμαρχος)
6.Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με παράταση χρόνου εκτέλεσης του έργου «Έκτακτη αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας». (Εισηγητής: Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)
7.Συζήτηση και  έκφραση απόψεων επί των απαγορεύσεων βοσκής που προκύπτουν στα πλαίσια διαχείρισης του Δημόσιου Δασικού Συμπλέγματος Αγράφων Καρδίτσας για την περίοδο 2021-2030.  (Εισηγητής: κ. Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος).

Η Πρόεδρος
Σκούφη Βασιλική

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.10
Δύση: 18.36
Σελήνη
24 ημερών
1462
Ο Γενουάτης Νικόλαος Gattilusi παραδίδει υπό όρους το κάστρο της Μυτιλήνης στον σουλτάνο Μεχμέτ Β΄.
1669
Ο Ενετός Φραγκίσκος Μοροζίνης παραδίδει το Ηράκλειο της Κρήτης στους Τούρκους.
1828
Τουρκική επίθεση κατά των ανδρών των Ε. Μακρυγιάννη και Ι. Φαρμάκη στην θέση Μυρμηγκάρι Ναυπάκτου.
Δύναμη 600 Τούρκων επιτίθεται στα Καστέλλια Φωκίδος εναντίον των Ελλήνων.
1905
Τα ανταρτικά σώματα Μακρή και Βλαχογιάννη συγκρούονται και σχεδόν διαλύουν το κομιτατζήδικο τμήμα του βοεβόδα Ναούμ.
1918
Υπογράφεται στην Θεσσαλονίκη ανακωχή μεταξύ Βουλγαρίας και Συμμάχων.
1922
Ορκίζεται νέα κυβέρνηση, υπό τον Σωτήριο Κροκιδά, ενώ ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!