Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας στο Επιμελητήριο Καρδίτσας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον επιχειρηματικό κόσμο που συμμετείχε ενεργά στη διαδικασία και να εκφράσω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη στους επιχειρηματίες οι οποίοι έδειξαν έμπρακτα την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους στο συνδυασμό μας ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ.
Απευθύνω τις θερμότατες ευχαριστίες μου προς τα μέλη του συνδυασμού για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τον έντιμο προεκλογικό αγώνα που έδωσαν, με αυταπάρνηση, αφουγκραζόμενα το όραμά μου.
Συγχαίρω όλους τους συναδέλφους και των δύο συνδυασμών που εξελέγησαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Συγχαρητήρια στον Κ. Ζυγογιάννη και τον συνδυασμό του «Επιχειρείν Καρδίτσας» για την εκλογή. Εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία σε όλους, ιδίως σε όσους αναδείχθηκαν επιμελητηριακοί σύμβουλοι για πρώτη φορά.
Ο Συνδυασμός μας θα τιμήσει κάθε ψήφο που έλαβε και στο νέο Δ.Σ. θα πορευτούμε ενωμένοι για ένα δυνατό Επιμελητήριο που να υπηρετεί τις ανάγκες της τοπικής επιχειρηματικότητας.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΤΕΝΙΣΗΣ
Επικεφαλής «ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ»
.
|
![]() |
||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!