Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε) εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στο μέλος της, Ελένη Παπαθανασίου, για την κατάκτηση του πρώτου βραβείου φωτογραφίας σε πανελλήνιο διαγωνισμό με το εξαιρετικό έργο της από την περσινή εκδήλωση με τα φαναράκια στην παραλία του Βόλου.
Η βραβευμένη φωτογραφία της Ελένης αποτυπώνει με μοναδικό τρόπο τη μαγεία και τη συγκίνηση της στιγμής, τιμώντας τόσο την ίδια όσο και την καλλιτεχνική κοινότητα της περιοχής μας, υπογραμμίζοντας το πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης που τη χαρακτηρίζει.
Της ευχόμαστε να συνεχίσει να δημιουργεί με πάθος και να μας χαρίζει έργα που εμπνέουν και συγκινούν. Καλές γιορτές και πάντα επιτυχίες!
Συναδελφικά
To Δ.Σ.
ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε
.
|
![]() |
||||||||||||
![]() |
![]() |
Το αεροδρόμιο
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη: – Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο; – Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης. Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο: – Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο! |
|
Γιατί θέλουμε η πένα μας να γράφει την αλήθεια.
Η δημόσια ενημέρωση είναι καθήκον ενός δημοσιογράφου. Η ομάδα μας έχει ως σκοπό τον ελεύθερο λόγο άνευ κινήτρων. Η πένα μας έχει όνομα!