altΤο Δ.Σ της ΕΟΑΣΝΛ με θλίψη και οδύνη ανακοινώνει τον θάνατο του μέλους του και επί 4 δεκαετίες Προέδρου του Α.Σ ΑΓΙΑΣ ΤΑΣΟΥ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ο οποίος έδωσε παλικαρίσια μάχη με την επάρατη ασθένεια.
Δίδαξε με το παράδειγμα του, τόσο με την αγωνιστική στάση ζωής του όσο και το πως αντιμετώπισε την ασθένεια του.

Ο Τάσος πρωτοστάτησε σε όλους τους αγώνες των αγροτών της Αγιας, της Λάρισας, στα πανελλαδικά μπλόκα.
Ιδιαίτερα αγαπητός από όλους τους αγρότες της Αγιας, με ήθος με συνέπεια, αφιέρωσε όλη την ζωή του στο κίνημα, από νεαρός ήταν Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου ως σήμερα.
Το κενό του είναι δυσαναπληρωτο και η απουσία του ήδη αισθητή σήμερα που για μια ακόμη φορά οι αγρότες παλεύουν στα μπλόκα της αξιοπρέπειας και της επιβίωσης.
Η καλύτερη τιμή στην μνήμη του είναι να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το μπλόκο στην Αγια, να παραμείνουν ανυποχωρητα τα μπλόκα όπως αποφάσισε και η σημερινή πανελλαδική σύσκεψη.
Αγαπημένε μας συνάδελφε Τάσο δίνουμε την υπόσχεση να συνεχίσουμε τον αγώνα σου ώσπου να γίνουμε πραγματικά οι ιδιοκτήτες του πλούτου που παράγουμε.
Θα είσαι μαζί μας, στη σκέψη και την συνείδηση μας, στην καρδιά μας, στους αγώνες μας.
Θα μας συντροφεύει το γέλιο σου, η αισιοδοξία και συνέπεια σου, η πίστη σου σε ένα καλύτερο μέλλον.
Η πολιτική κηδεία του Τάσου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 12 το μεσημέρι στην Χρυσαλιδα στην Αγια. Οι Αγροτικοί Σύλλογοι της Αγιας θα τον τιμήσουμε όπως πρέπει.
Τα ειλικρινά μας συλλυπητήρια στην συντρόφισσα σου Φανή, στον αδερφό σου Κώστα, στα ανίψια σου και σε όλους τους οικείους σου.

Καλό σου ταξίδι Τάσο... ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Το Δ.Σ της ΕΟΑΣΝΛ

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Ζώδια Προβλέψεις

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 06.09
Δύση: 18.38
Τελευταίο Τέταρτο
1811
Οι Τούρκοι απαγχονίζουν στην Νέα Έφεσο τον νεομάρτυρα Ιωάννη από την Κρήτη.
1821
Δύναμη Σουλιωτών αποκόπτει στην θέση Πέντε Πηγάδια (μεταξύ Ιωαννίνων- Άρτας) την εμπροσθοφυλακή του Μουσταφά Πασά.
1904
Ο Θεόδωρος Μόδης, εκ των κυρίων μελών της "Επιτροπής Αμύνης Μοναστηρίου", φονεύεται σε ενέδρα μέσα στην πόλη από κομιτατζήδες.
1918
Ο Ελληνικός Στρατός επιτίθεται κατά των Γερμανο-Βουλγάρων στο Μοναστήρι.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!