Πώς θα τα βγάλεις πέρα με το μαγείρεμα όταν δουλεύεις στο σπίτι

altΑν ανήκετε και εσείς στον μεγάλο αριθμό ατόμων που δουλεύουν από το σπίτι, λόγω κορωνοϊού, σίγουρα έχετε διαπιστώσει ότι το να πρέπει να μαγειρέψεις μέσα στην ημέρα δεν είναι όσο εύκολο ακούγεται.Πολλοί ίσως πιστεύουν ότι η παραμονή στο σπίτι, ακόμη και αν συνοδεύεται με τηλεργασία, κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολη και επιτρέπει στον εργαζόμενο να κάνει ταυτόχρονα και άλλα πράγματα, όπως να ετοιμάσει φαγητό για το οικογενειακό τραπέζι. Λάθος! Το μόνο που αλλάζει στην ουσία, είναι ότι δεν ξοδεύεται χρόνος στο να πάει και να επιστρέψει κάποιος από τη δουλειά στο σπίτι. 
Κατά τα άλλα, το 8ωρο ή όσο χρόνο δουλεύει ο καθένας, οφείλει να τον αφιερώνει για την εργασία του, χωρίς να έχει στις περισσότερες περιπτώσεις τη δυνατότητα να σταματήσει για 1 ώρα στο ενδιάμεσο, ώστε να μαγειρέψει.Αλλά επειδή είμαστε και μεγάλοι οπαδοί του σπιτικού φαγητού, δεν γινόταν να μην αναζητήσουμε τρόπους που θα μας βοηθήσουν να τα βγάλουμε πέρα. Με άλλα λόγια, ανακαλύψαμε 2 tips που αν τα ακολουθήσετε και εσείς, το καθημερινό μαγείρεμα θα γίνεται πιο εύκολα και δεν θα αγχώνεστε να βρείτε χρόνο μεταξύ τηλεφωνικών meetings και emails, για να βάλετε την κατσαρόλα στη φωτιά.
 

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.51
Δύση: 17.26
Σελήνη
6 ημερών
1827
Νίκη των Ελλήνων στο Δίστομο.
1828
Πεθαίνει στην Βιέννη ο Γεν. Αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας Αλέξανδρος Υψηλάντης.
1941
Το υποβρύχιο "Πρωτεύς" βυθίζει στην Αδριατική το ιταλικό οπλιταγωγό "Σαρδηνία".
1943
Το αντιτορπιλικό "Βασίλισσα Όλγα" βυθίζει την ιταλική κορβέτα "Στρόμπολι", ανατολικά των ακτών της Τύνιδος.
1952
Πανσπουδαστικό συλλαλητήριο στην Αθήνα υπέρ της Ένωσης της Κύπρου με την Μητέρα Ελλάδα.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Ήξερε πότε θα αρχίσει

Ένας άντρας γυρνάει από τη δουλειά κουρασμένος, κάθεται στην πολυθρόνα, ανοίγει την τηλεόραση παίρνει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του, και λέει στη γυναίκα του: αγάπη μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Εκείνη του φέρνει μια μπύρα και δέκα λεπτά αργότερα, αυτός λέει πάλι: μωρό μου πιάσε μια μπύρα πριν αρχίσει.
Η γυναίκα του φέρνει άλλη μια μπύρα.
Μερικά λεπτά αργότερα, ο άντρας της λέει να φέρει άλλη μια μπύρα.
Η γυναίκα, τότε του λέει: Δεν νομίζεις ότι πίνεις πολύ μπύρα; Δεν είναι ούτε μίση ώρα που γύρισες και ήπιες δύο μπύρες και δεν έβγαλες τα σκουπίδια, δεν άλλαξες τη λάμπα στη κουζίνα, το γκαράζ είναι άνω κάτω. Ποτέ θα τα κάνεις όλα αυτά;
Ο άντρας τότε μουρμουρίζει: Τώρα αρχίζει…