Ενισχύεται  η Πυροσβεστική Δύναμη  στα νησιά των Σποράδων, που σύμφωνα με τον  Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που  εξέδωσε η Πολιτική Προστασία, αύριο Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020, βρίσκονται σε Δείκτη Κατηγορίας Κινδύνου 4 (ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ).
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με την  Πολιτική Προστασία, ναυλώνει έκτακτο δρομολόγιο του  Skiathos Express  της Hellenic Seaways,  το οποίο αποπλέει  σήμερα  το βράδυ από το λιμάνι του Βόλου με προορισμό τη  Σκιάθο και τη Σκόπελο, μεταφέροντας  10 Πυροσβεστικά Οχήματα και 2 οχήματα τύπου Jeep.

«Σε συνεργασία  με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και  την Hellenic Seaways, ενισχύουμε την Πυροσβεστική Δύναμη σε Σκιάθο και Σκόπελο, με τη μεταφορά 12 οχημάτων,  στο πλαίσιο της πρόληψης και της  προστασίας των νησιών από τον κίνδυνο της πυρκαγιάς» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 07.42
Δύση: 17.41
Σελήνη
14 ημερών
1854
Ελληνικά επαναστατικά σώματα πολιορκούν και καταλαμβάνουν την Άρτα.
1914
Οι Μεγάλες Δυνάμεις παραχωρούν και νομικώς στην Ελλάδα τα νησιά του Αιγαίου.
1996
Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού πέφτει υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θαλάσσια περιοχή της νησίδος Ίμια.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!