Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη διάθεση πίστωσης ευρώ που οδηγεί στη δημοπράτηση του έργου «Αποκατάσταση βλαβών οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας (Ασφαλτικά Περιοχής Δήμου Ζαγοράς)».

«Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις τεχνικές υπηρεσίες μας προχωράμε στην αποκατάσταση του οδικού δικτύου του Δήμου Ζαγοράς που υπέστη σοβαρές ζημιές από τις ισχυρές βροχοπτώσεις του Απριλίου, με αποτέλεσμα ο Δήμος να κηρυχτεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης πολιτικής προστασίας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Ενισχύουμε την οδική ασφάλεια στα τμήματα του οδικού κυκλώματος Πηλίου που έχουν παρουσιάσει ζημιές. Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τη δουλειά σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στις υποδομές» προσθέτει ο Περιφερειάρχη.» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Οι εργασίες

Οι εργασίες αφορούν την αποκατάσταση ζημιών την ανακατασκευή των ασφαλτικών στρώσεων σε συνεχή τμήματα των οδών και σε τοπικές επεμβάσεις (ταπητήδια – λακκούβες) όπου υπάρχει ανάγκη στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο αρμοδιότητας ΠΕ Μαγνησίας στην περιοχή του Δήμου Ζαγοράς και θα γίνει διαγράμμιση στα τμήματα που θα γίνει αποκατάσταση των ασφαλτικών στρώσεων και σε τμήματα που θα υποδείξει η Υπηρεσία.

Απόψεις

Not id article

Σαν Σήμερα

Ανατ.: 05.46
Δύση: 19.09
Σελήνη
3 ημερών
1453
Ο πλοίαρχος Φλαντανέλλας εισέρχεται στον Κεράτιο κόλπο και εφοδιάζει την πολιορκούμενη Κωνσταντινούπολη.
1821
Οι Έλληνες επαναστάτες του Γαλατσίου Μολδαβίας καταστρέφουν την γέφυρα του ποταμού Σερέτη.
1941
Υπογράφεται στο Βοτονόσι Ηπείρου το Πρωτόκολλο συνθηκολογήσεως του Ελληνικού Στρατού.
1943
Στην τοποθεσία Λυκόχωρος της Βουνιχώρας Παρνασσίδος γίνεται η επίσημη τελετή ορκωμοσίας των ανδρών του 5/42 Συντάγματος Ευζώνων.

Πρωτοσέλιδα

Ανέκδοτο

Το αεροδρόμιο

Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν.
Καθώς μελετούν το σπίτι ο αρραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη:
– Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε αεροδρόμιο. Δε θα’ χει πολύ θόρυβο;
– Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά λέει αποκρινόμενη και στους δύο:
– Αχ να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο!